Αρχική Life ‘Ερχεται το 9ο Συνέδριο ΣΥ.Φ.Α.Κ.

‘Ερχεται το 9ο Συνέδριο ΣΥ.Φ.Α.Κ.

6356
'Ερχεται το 9ο Συνέδριο ΣΥ.Φ.Α.Κ.

Η διοργάνωση του 9ου Συνεδρίου ΣΥ.Φ.Α.Κ., με επιστημονικό φορέα την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (Ε.Φ.Ε.), από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης (ΣΥ.Φ.Α.Κ.), είναι γεγονός!

9, 10 & 11 Σεπτεμβρίου 2022
Ξενοδοχείο
Atlantis, Ηράκλειο Κρήτης

Το Φαρμακείο στην Υγεία, Ομορφιά και Ευεξία στη Metapharma Εποχή

Μετά από έναν θεσμό 8 συνεχών Συνεδρίων που πραγματοποιήθηκαν με εξαιρετική επιτυχία, το 9ο Συνέδριο ΣΥ.Φ.Α.Κ. με κεντρικό θέμα: Το Φαρμακείο στην Υγεία, Ομορφιά και Ευεξία στη Metapharma Εποχή. Το συνέδριο θα διεξαχθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στο Ξενοδοχείο Atlantis, στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Παράλληλα, στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου, ενημερωτικές δράσεις που αφορούν το κοινό για την Υγεία. Οι δράσεις θα γίνουν σε συνεργασία με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης.

Στη Χαραμή ΑΕ και το Περιοδικό PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ έχει ανατεθεί η υποστήριξη και προβολή του συνεδρίου, με την πολυετή εμπειρία τους στον χώρο διεξαγωγής εκδηλώσεων που αφορούν τους επαγγελματίες υγείας.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς και Βοηθούς Φαρμακείων, από όλη την Ελλάδα. Η θεματολογία των ομιλιών και των «Στρογγυλών Τραπεζιών» με συμμετοχή κορυφαίων στελεχών όλων των φορέων του κλάδου, θα επικεντρωθεί στην ενημέρωση και επιμόρφωση σχετικά με όλες τις νέες υπηρεσίες, αλλά και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί, το Φαρμακείο, αλλά και ο κλάδος γενικότερα σήμερα. Η Naturanrg με χαρά είναι χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου.

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν. Σας Περιμένουμε στην Κρήτη!

Χαραμή Α.Ε. Λ. Βουλιαγμένης 272 Β,  173 43 Άγ. Δημήτριος – Αθήνα, Τ. 210 984 3274 info@Charami-SA.grwww.Charami-SA.gr

Πηγή: www.naturanrg.gr

Προηγούμενο άρθροΟι Νονές από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα
Επόμενο άρθροΤα fodmaps τα ξέρετε;