fbpx

Σπουδαία τα λάχανα…

Πράσινο λάχανο, κόκκινο λάχανο, λευκό, κατσαρό, λαχανάκια Βρυξελλών… ο κατάλογος των ποικιλιών είναι μακρύς. Τα λάχανα ανήκουν στην οικογένεια των κραμβοειδών ή σταυρανθών, όπως το μπρόκολο και το κουνουπίδι. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα δυο προηγούμενα τα οφέλη τους δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστά στο ευρύ κοινό και συχνά υποτιμούνται. ⇒ της Μαρίας Γκέκα Η διατροφική του αξία Το λάχανο μπορεί… Περισσότερα

Sushi: Υγιεινό ή ανθυγιεινό; Τι είναι τελικά;

Κατά γενική ομολογία, το σούσι θεωρείται υγιεινό φαγητό, επειδή διαθέτει τροφές πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, όπως τα ψάρια, το wasabi, τα φύκια και την πιπερόριζα (τζίντζερ). Είναι όμως; Ας εξετάσουμε προσεκτικά τα συστατικά του και τι πρέπει να προσέχουμε;

Φυστικοβούτυρο για το αδυνάτισμα;

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι το φυστικοβούτυρο είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης μεγάλης θρεπτικής αξίας, αλλά αποφεύγουμε να το τρώμε όταν βρισκόμαστε σε δίαιτα.

1 2 3 26

GET SOCIAL

      

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ