Γιόγκα και χειμερινά σπορ

Γιόγκα και χειμερινά σπορ

Xρησιμοποιήστε τη γιόγκα ως ζέσταμα πριν το σκι. Το μυαλό ηρεμεί, το σώμα ζεσταίνεται και είναι λιγότερο ευάλωτο στους τραυματισμούς.

Let’s Face Yoga. 'Οχι μόνο μια γυμναστική για το πρόσωπο

Let’s Face Yoga. ‘Οχι μόνο μια γυμναστική για το πρόσωπο

Υπάρχει, πλέον, ένας τρόπος εναλλακτικός, ασφαλής, φυσικός για να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να διατηρήσετε το πρόσωπό σας σφριγηλό, ξεκούραστο και υγιές. Είναι η μέθοδος αυτοθεραπείας Face Yoga.

Γιόγκα για τα κουρασμένα πόδια

Γιόγκα για τα κουρασμένα πόδια

Βόλτες στην πόλη και εξορμήσεις στο βουνό, τέλειες για το πνεύμα σας αλλά σκληρές με τα πόδια και την πλάτη. Οι ασκήσεις που προτείνουμε θα βοηθήσουν...

Anjaneyasana-naturanrg

Ταξιδιάρικες άσανας

Ταξιδιάρικες άσανας. Εδώ θα βρείτε σειρές ασκήσεων γιόγκα για πριν την πτήση, κατά τη διάρκεια της πτήσης και αφού φτάσουμε στον προορισμό μας.

Γιόγκα και υψηλή πίεση

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η γιόγκα μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές μειώσεις στην πίεση του αίματος, το πιθανότερο λόγω της ικανότητάς της να κατευνάζει το στρες

Κινητοποιηθείτε ενάντια στο κρύο του χειμώνα

Κινητοποιηθείτε ενάντια στο κρύο του χειμώνα

Για να βγούμε από το λήθαργο χρειαζόμαστε άσανας που κινητοποιούν το μυαλό και την καρδιά μας. Οι πίσω κάμψεις και οι ανεστραμμένες θέσεις βαθαίνουν την αναπνοή, ενισχύουν το μεταβολισμό και οξύνουν την προσοχή μας.

GET SOCIAL

      

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ