Βοηθήστε τον Άγιο Βασίλη να μη φέρει επικίνδυνα παιχνίδια…Naturanrg

Βοηθήστε τον Άγιο Βασίλη να μη φέρει επικίνδυνα παιχνίδια…

Χιλιάδες παιχνίδια για κάθε ηλικία και για όλες τις επιθυμίες κατακλύζουν τα ράφια των καταστημάτων που πωλούν παιδικά παιχνίδια. Παιχνίδια δημιουργικά, παιχνίδια γνώσεων και στρατηγικής, παιχνίδια πολεμικά, αλλά και παιχνίδια επικίνδυνα.

Απίστευτο! Το κυνήγι αναγνωρίστηκε ως μέσο περιβαλλοντικής διαχείρισης

Απίστευτο! Το κυνήγι αναγνωρίστηκε ως μέσο περιβαλλοντικής διαχείρισης

Η θήρα δεν αποτελεί μέσο περιβαλλοντικής διαχείρισης. Αντίθετα, η διαχείριση της θήρας εμπίπτει στις υποχρεώσεις της πολιτείας και οφείλει να εφαρμόζεται σύμφωνα με τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους από εξειδικευμένο προσωπικό.

Δράση για το κλίμα - Έχουμε 1,5 ºC διορία!

Δράση για το κλίμα – Έχουμε 1,5 ºC διορία!

Δράση για το Κλίμα αναπτύσσουν μια σειρά οργανώσεις με σκοπό να στείλουν ένα σαφές μήνυμα για την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων προκειμένου να ανασχεθούν οι δυσμενείς συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, καθώς και να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση αυτής. Ακολουθεί η κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν οι οργανώσεις που συνδιοργανώνουν την εν λόγω πρωτοβουλία.  Έλα και εσύ μαζί μας στη… Περισσότερα

Το οικολογικό αποτύπωμα της χορτοφαγίας Naturanrg

Το οικολογικό αποτύπωμα της χορτοφαγίας

Πολλές φορές νομίζουμε ότι γλιτώνουμε λίγη σπατάλη κλείνοντας τη βρύση όταν πλένουμε τα δόντια μας ή όταν ρυθμίζουμε το πλυντήριο στην οικονομική πλύση ή όταν βάζουμε στην ντουζιέρα τον κόφτη νερού καθώς σαπουνιζόμαστε, όμως λίγες είναι οι φορές που αναρωτιόμαστε πόσο νερό καταναλώνουμε τρώγοντας μια μπριζόλα.

Το ZeroWaste δεν είναι απλά ανακύκλωση!

ZeroWaste … δεν είναι απλά ανακύκλωση!

Με τον όρο #Zero Waste εννοούμε τη φιλοσοφία του σχεδιασμού ενός τρόπου παραγωγής, χρήσης και διαχείρισης υλικών ώστε να μην καταλήγει σχεδόν τίποτα στις χωματερές και στα αποτεφρωτήρια.

Ένα αυθεντικό μουσείο της φύσης βρίσκεται στη Δράμα-Natura nrg

Ένα αυθεντικό μουσείο της φύσης βρίσκεται στη Δράμα

Το Καράντερε είναι το μοναδικό στην Ελλάδα δάσος όπου συνυπάρχουν: σημύδες, οξυές, βελανιδιές, τα μαυρόπευκα, οι καστανιές, τα σφενδάμια, οι κέδροι, οι φράξοι, τα σκλήθρα, οι γαύροι, οι αγριοτριανταφυλλιές, τα μύρτιλλα, η δασική πεύκη κ.α.

1 2 3 58

GET SOCIAL

      

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ