Στη θέση της μπριζόλας τι;

Η αντικατάσταση του κόκκινου κρέατος με υγιεινές φυτικές πρωτεΐνες μειώνει τον κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις.

Sushi: Υγιεινό ή ανθυγιεινό; Τι είναι τελικά;

Κατά γενική ομολογία, το σούσι θεωρείται υγιεινό φαγητό, επειδή διαθέτει τροφές πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, όπως τα ψάρια, το wasabi, τα φύκια και την πιπερόριζα (τζίντζερ). Είναι όμως; Ας εξετάσουμε προσεκτικά τα συστατικά του και τι πρέπει να προσέχουμε;

Φυστικοβούτυρο για το αδυνάτισμα;

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι το φυστικοβούτυρο είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης μεγάλης θρεπτικής αξίας, αλλά αποφεύγουμε να το τρώμε όταν βρισκόμαστε σε δίαιτα.

kalokairina-vazakia-marmelada-syko-natura-nrgkalokairina-vazakia-marmelada-syko-natura-nrg-Μαρμελάδα σύκο

Μαρμελάδα σύκο

Η υφή της μαρμελάδας πρέπει να είναι σταθερή, το χρώμα της καθαρό, χαρακτηριστικό του φρούτου, και η γεύση δεν πρέπει να είναι υπερβολικά γλυκιά ή όξινη...

GET SOCIAL

      

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ