Κορμός δέντρου 110 ετών έγινε βιβλιοθήκη Natura nrg

Κορμός δέντρου 110 ετών έγινε βιβλιοθήκη

Ο κορμός του δέντρου έχει σκαλιστεί εσωτερικά, διαθέτει στέγη, εσωτερικό και εξωτερικό φωτισμό και φιλοξενεί βιβλία δημιουργώντας μια από τις πιο εντυπωσιακές βιβλιοθήκες στον κόσμο.

Θανάσιμα περάσματα

Θανάσιμα περάσματα

Μέσα σε ένα γκρίζο σκηνικό, που απορρέει από το υγρό χειμωνιάτικο τοπίο στην ανατολική Αγγλία, ανακαλύπτονται τα οστά ενός μικρού παιδιού κοντά σ’ ένα αρχαίο ιερό στην παραλία του βόρειου Νόρφολκ,

H Σεραφίνα και ο Μαύρος Μανδύας

H Σεραφίνα και ο Μαύρος Μανδύας

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό βιβλίο, μια ιστορία φαντασίας και μυστηρίου, από τον πολυβραβευμένο Ρόμπερτ Μπίτι, που έχει κερδίσει την καρδιά των νεαρών αναγνωστών στις ΗΠΑ και τα βιβλία του έχουν γίνει μπεστ σέλερ.

Ηρεμία Εκδόσεις Πατάκη Natura nrg

Ηρεμία

Οι χειρότερες αποφάσεις και συµπεριφορές µας οφείλονται σχεδόν πάντα στην απώλεια της ηρεµίας µας – και στην καταβύθισή µας στο άγχος και στην ταραχή.

Οι αριθμοί ...πέρα απ’ τους κανόνες

Οι αριθμοί …πέρα απ’ τους κανόνες

To βιβλίο εστιάζεται σε καινοτόμους τρόπους διδασκαλίας, που δίνουν σε κάθε μαθητή τη δυνατότητα να προσεγγίζει τους αριθμούς βιωματικά, χρησιμοποιώντας υλικά της καθημερινότητας.

H Ελένη Ανδρεάδη μιλάει στη Natura Nrg

Mε αφορμή την έκδοση του τελευταίου βιβλίου «Ο Τζάστιν Γκρέι και οι Φύλακες της Γης» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, συναντήσαμε την κ. Ελένη Ανδρεάδη για μια όμορφη συζήτηση.

“Είμαστε γυναίκες ρε γαμώτο και μπορούμε καλύτερα!”

Βίκυ Τσώκου, Εκδόσεις Πεδίο Τι είναι αυτό που πυροδοτεί τους τσακωμούς και τις διαφωνίες σε ένα ζευγάρι; «Η διαφορετικότητα των δύο φύλων», απαντά η συγγραφέας του βιβλίου. «Από εκεί ξεκινούν όλα. Γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα: Αν μπορούσαμε να καταλάβουμε τις διαφορές μας, τότε ίσως να μην παιδευόμασταν τόσο πολύ. Ειδικά εμείς οι γυναίκες». Το βιβλίο είναι γραμμένο για… Περισσότερα

Tα Ανέμελα Χρόνια

Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο της σειράς «Το χρονικό της οικογένειας Κάζαλετ», όπου παρακολουθούμε τις ζωές των ηρώων μέχρι την «αφελή» διακήρυξη της ειρήνης από τον τότε πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Άρθουρ Νέβιλ Τσάμπερλεν,

1 2 3 14

GET SOCIAL

      

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ