Αγορά“Find your BIOBalance” στο "Βιολογικό Χωριό"

“Find your BIOBalance” στο “Βιολογικό Χωριό”

Η νέα καμπάνια του «Βιολογικού Χωριού» μας καλεί να ανακαλύψουμε τη δική μας Βιολογική Ισορροπία

Η νέα καμπάνια “Find your BIOBalance” του «Βιολογικού Χωριού» φέρνει στο επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή. Προσεγγίζει την Υγεία και την Ισορροπία ολιστικά μέσα από 3 πυλώνες που αφορούν το σώμα, το μυαλό και την επαφή με τη φύση, υιοθετώντας το αρχαίο ελληνικό ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί». “Find your BIOBalance” στο “Βιολογικό Χωριό”

Η φιλοσοφία του Βιολογικού Χωριού 

Βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας του Βιολογικού Χωριού είναι η παροχή εξαιρετικής ποιότητας υγιεινών βιολογικών προϊόντων που βελτιώνουν τη ζωή των καταναλωτών. Με δομικές αξίες του την Υγεία και την Ισορροπία, η εταιρεία, ως Bio expert, εγκαινιάζει μια νέα εποχή μέσα από όσα πρεσβεύει το Find your BIOBalance.

Στη νέα καμπάνια συμμετέχουν πρόσωπα που σχετίζονται με την υγεία, τη διατροφή, το fitness και το healthy living. Μέσα από digital videos και live sessions, μας παρακινούν με ευφάνταστους τρόπους να αναζητήσουμε τη δική μας ΒΙΟΒalance. Αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αξία και τα πλεονεκτήματα των βιολογικών προϊόντων.

Ακολουθείστε το Βιολογικό Χωριό στο Instagram @biologikoxorio, Facebook Βιολογικό Χωριό ή επισκεφτείτε το www.biologikoxorio.gr για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων.

#biologikoxorio #findyourbiobalance

Λίγα Λόγια για το Βιολογικό Χωριό 

Tο Βιολογικό Χωριό είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική αλυσίδα βιολογικών προϊόντων. Από το 2008 παρακολουθεί τις νέες τάσεις και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, αποτελώντας την πρώτη τους επιλογή για υγιεινή και ποιοτική διατροφή. Με βασικό μήνυμα «Δημιουργούμε το μέλλον στη σύγχρονη διατροφή», φροντίζει να εξασφαλίζει τεράστια ποικιλία και ανεξάντλητες επιλογές σε βιολογικά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, προϊόντα ειδικής διατροφής, προσωπικής περιποίησης, βρεφικά και παιδικά προϊόντα αλλά και συμπληρώματα διατροφής.

Η εταιρεία είναι ηγέτης στον κλάδο της. Αριθμεί ήδη 17 καταστήματα με παρουσία σε όλη την Αττική με περισσότερους από 150 εργαζομένους. Η εταιρεία ενισχύει το πλάνο επέκτασης του δικτύου της με νέες συνεργασίες, πάντα με προσήλωση στην αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη, διατηρώντας παράλληλα μακροχρόνιους και αμοιβαίους δεσμούς εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της.

Πηγή: www.naturanrg.gr 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης