ΕυεξίαBody and mind«Φωτίστε με θετική ενέργεια» το χώρο σας!

«Φωτίστε με θετική ενέργεια» το χώρο σας!

 

Νιώστε χαρούμενοι και δυνατοί, επιδιώξτε στόχους και όνειρα!

«Ζωή είναι να μάθουμε να χορεύουμε με την ενέργεια του σύμπαντος και το Φενγκ Σούι είναι τα βήματα αυτού του χορού…»
Της Μόρυα Ακριβής Χατζηϊωάννου-Σύμβουλος Άλφα Τσι, Βελονίστρια, Ρεφλεξολόγος-www.garden-of-health.gr

Νιώθετε πως η ζωή κάθεται βαριά στους ώμους σας, ότι δεν αντέχετε άλλο; Αισθάνεστε αποκαρδιωμένοι από τις συγκυρίες της ζωής, κουρασμένοι, και πολλές φορές, σας φαίνεται αδύνατο να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας;

Έχετε ποτέ φανταστεί ότι οι επαναλαμβανόμενες αναταραχές, αργοπορήσεις και εμπόδια στον εργασιακό ή προσωπικό σας χώρο μπορεί να οφείλονται σε αποθηκευμένα ενεργειακά αποτυπώματα από παλιότερους ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές; Γνωρίζετε ότι κομμάτι της δικής σας εξέλιξης και ευημερίας επηρεάζεται από το περιβάλλον, ιδιαίτερα όταν ο χώρος σας βρίσκεται σε περιοχή με μεγάλη ή βεβαρυμένη ιστορία;

Στην καθημερινή πρακτική, λοιπόν, το Φενγκ Σούι βοηθά για τη δημιουργία αρμονίας στο περιβάλλον, με σκοπό την ευτυχία, την επιτυχία και την υγεία. Εξασκείται εδώ και 4.000 χρόνια στην Κίνα και βασίζεται στην παλιά κινεζική αντίληψη -που συναντάμε και στην πλατωνική φιλοσοφία- ότι ο άνθρωπος και το περιβάλλον του πρέπει να εναρμονίζονται. Πώς;

Επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός προσωπικού χώρου με αφθονία ζωτικής δύναμης. Το Φενγκ Σούι επίσης, πρεσβεύει ότι τα κτήρια είναι ζωντανά και όχι άψυχα όντα, τα οποία εκπέμπουν Τσι (ενέργεια που εμπεριέχεται σε όλα τα πράγματα). Παρομοίως, οι ειδικοί του Φενγκ Σούι πιστεύουν ότι η ενέργεια μέσα στο σπίτι μπορεί να μεταβληθεί ή να μπλοκαριστεί, οδηγώντας σε καταστάσεις που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά τα οικονομικά, την υγεία, την εργασία, την ερωτική ζωή κ.ά

Σε αρμονία με τους ρυθμούς της γης

sand_stone-«Φωτίστε με θετική ενέργεια» το χώρο σας!-naturanrgΑκούγεται λίγο παράδοξο και ξένο προς την επικρατούσα άποψη, που υπαγορεύει ότι υπαρκτό είναι μόνο αυτό που μπορούμε να αντιληφθούμε με τις 5 αισθήσεις μας. Κι όμως, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παραδέχονται ότι δεν αισθάνονται ευχάριστα, όταν μπαίνουν σε ένα χώρο ή νιώθουν να κουράζονται πολύ γρήγορα σε συγκεκριμένα σημεία ενός εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

Ο κινέζικος όρος Φενγκ Σούι σημαίνει Άνεμος-Νερό εκφράζοντας μεταφορικά την έννοια του άπιαστου, της ζωτικής ενέργειας, του Τσι, που ενυπάρχει και ρέει παντού. Το Τσι είναι η πνοή της ζωής.

Είναι η ζωοδόχος δύναμη που γεννά, δημιουργεί, διατηρεί, πληροί και ενώνει όλο το σύμπαν. Φενγκ Σούι είναι η εφαρμογή της αρχαίας γνώσης που δημιουργεί μια αρμονική ισορροπία ανάμεσα στις δυνάμεις του χώρου και τους κατοίκους αυτού. Είναι η τέχνη που επαναφέρει τη σύνδεση του ανθρώπου με τις ροές τις φύσης, τον συντονίζει ξανά με τους ρυθμούς της γης και τα 5 στοιχεία (φωτιά, γη, μέταλλο, νερό, ξύλο) και επαναφέρει την ενότητα ανάμεσα στη γη και τον άνθρωπο.

Κάθε τόπος, κάθε κτήριο διαμορφώνεται από την ποιότητα και ποσότητα του Τσι, της ζωτικής ενέργειας. Όπου αυτή ρέει απρόσκοπτα και αναπτύσσεται ελεύθερα, επικρατεί αρμονία, ισορροπία, αφθονία και οι κάτοικοι αισθάνονται υγιείς και χαρούμενοι. Όταν όμως αυτή υπολείπεται ή μπλοκάρεται, τότε δημιουργείται στασιμότητα, αίσθηση αδυναμίας και ψυχικής δυσφορίας.

Εντοπίστε την αρνητική ενέργεια

Ένας σύμβουλος Άλφα Τσι έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τα διάφορα είδη ενέργειας στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και να τα αλλάζει με τη βοήθεια ενεργειακών συμβόλων. Όπως ακριβώς συμβαίνει στο βελονισμό, έτσι και στο ενεργειακό Φενγκ Σούι, τοποθετούνται πολύ μικρά ενεργοποιημένα σύμβολα σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου τα οποία αποκαθιστούν τη ροή της ενέργειας, δίχως να απαιτείται αλλαγή στη διακόσμηση ή τη δόμηση του χώρου.

Με τον τρόπο αυτό, απομακρύνονται και μεταλλάσσονται παλιά φορτία ενός χώρου, ενώ εξαλείφονται οι παράγοντες που μας επηρεάζουν αρνητικά. Εντοπίζονται αρνητικά πεδία που δημιουργούνται από ηλεκτρομαγνητικό νέφος π.χ. ηλεκτροφόρα καλώδια, ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές, κεραίες) και εναρμονίζονται.

Xρησιμοποιώντας απλές τεχνικές, διοχετεύει στο χώρο ζωτική ενέργεια, η οποία προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των κατοίκων. Η αίσθηση και η ποιότητα των ατομικών ή επαγγελματικών χώρων αλλάζει και οι διαπροσωπικές σχέσεις βρίσκουν νέες ισορροπίες. Αν ένας εργαζόμενος λειτουργεί σε ένα υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον όπου νιώθει ευχαριστημένος και ασφαλής, τότε οι απώλειες είναι πολύ λιγότερες και το κίνητρο πολύ μεγαλύτερο.

Φενγκ Σούι Σώματος

Όταν η ζωή κάθεται βαριά στους ώμους σας και νιώθετε ότι δεν αντέχετε άλλο, όταν αισθάνεστε αποκαρδιωμένοι από τις συγκυρίες της ζωής, κουρασμένοι, και πολλές φορές, σας φαίνεται αδύνατο να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας, η πρακτική του Φενγκ Σούι Σώματος έχει τη δυνατότητα να σας ευθυγραμμίσει με τους ρυθμούς της ζωής, να επαναφέρει τη χαρά στην καρδιά σας, και να σας βοηθήσει να ξανανιώσετε πλήρεις και δυνατοί.

Η θεραπεία γίνεται από έναν ειδικευμένο Σύμβουλο Άλφα Τσι, ο οποίος με συγκεκριμένες τεχνικές απελευθερώνει φορτία που έχουν εδραιωθεί σε διάφορα σημεία του σώματός μας, όπως ώμοι και γόνατα, επαναφορτίζει και προάγει την εγγενή και πρωτογενή δυναμική του σώματος που εδράζεται στα νεφρά και μέσα από την καθοδήγησή του προσφέρει πρακτικές συμβουλές και πληροφορίες για το πώς θα επιλύσουμε ζητήματα που μας απασχολούν.

Είναι μια ανώδυνη αλλά βαθιά πρακτική, που φέρνει νέα ισορροπία στη ροή της ενέργειας του σώματος και αυξάνει τη ζωτικότητά μας. Τελείται σε μια συνεδρία κατά τη διάρκεια της οποίας ο δέκτης ηρεμεί και αφήνεται στη φροντίδα του θεραπευτή.

Το Φενγκ Σούι Σώματος μας δίνει την ώθηση να κάνουμε νέα βήματα στη ζωή μας και μας φορτίζει με θάρρος, ώστε να βιώσουμε τα οφέλη της προσωπικής μας ΑΛΛΑΓΗΣ!

Πηγή: NaturaNrg #45

 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.