NATURABuzzΦυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ «Προϊόν της Χρονιάς 2022»

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ «Προϊόν της Χρονιάς 2022»

Το ΘΕΟΝΗ, το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, είναι «Προϊόν της Χρονιάς» για το 2022 στην κατηγορία «Νερό σε Χάρτινη Συσκευασία»! Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ Βραβεύτηκε ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022» 

Η χάρτινη συσκευασία του ΘΕΟΝΗ, 100% ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον, έλαβε την ανώτατη διάκριση στο πλαίσιο του καταξιωμένου θεσμού Product of the Year*. Όντας το 1ο και μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό σε χάρτινη συσκευασία, το ΘΕΟΝΗ κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στην εμπειρία κατανάλωσης νερού, ανοίγοντας πρώτο τους ορίζοντες της ελληνικής αγοράς για ένα μέλλον με «πράσινο αποτύπωμα». Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ Βραβεύτηκε ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022»

 60 Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης

Η βράβευση του ΘΕΟΝΗ ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία «Νερό σε Χάρτινη Συσκευασία» έλαβε χώρα τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αποτελώντας το επιστέγασμα της αλματώδους πορείας του προς την κορυφή. Η ανώτατη αυτή διάκριση συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 60 Βραβείων Ποιότητας και Γεύσης του ΘΕΟΝΗ, γεγονός που διασφαλίζει τη θέση του ως το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο. Τολμηρή και αισιόδοξη καινοτομία της ΘΕΟΝΗ ΑΕ, η οποία εξακολουθεί να δρα με γνώμονα τον σεβασμό προς τον καταναλωτή και το Περιβάλλον, επιβραβεύτηκε από το καταναλωτικό κοινό για το πιο «πράσινο» και eco-friendly βήμα της Ελληνικής εταιρίας.

Ο Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ, δήλωσε: «Είναι τιμή μας που παραλαμβάνουμε την κορυφαία βράβευση «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία «Νερό σε Χάρτινη Συσκευασία» για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ. Το γεγονός ότι αυτός ο τίτλος έρχεται ως αποτέλεσμα της μεγαλύτερης μέχρι στιγμής καινοτομίας για τα ελληνικά δεδομένα στην κατηγορία νερού, της χάρτινης συσκευασίας του ΘΕΟΝΗ, χρωματίζει ακόμα πιο έντονα τα συναισθήματα όλων μας. Η χάρτινη συσκευασία του ΘΕΟΝΗ παρουσιάστηκε στην αγορά σε μία κομβική χρονική στιγμή, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των καταναλωτών να συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο και ηθικό μέλλον, ένα μέλλον με πράσινο αποτύπωμα. Το ΘΕΟΝΗ επέλεξε – και κατάφερε να γίνει –  το 1ο και μοναδικό ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό σε χάρτινη συσκευασία, 100% φιλική προς το περιβάλλον, με διεθνή πιστοποίηση FSC και μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Οι καταναλωτές το αναγνώρισαν, το αγκάλιασαν και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Η αναγνώριση του ΘΕΟΝΗ ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία του, από έναν καταξιωμένο θεσμό που αναδεικνύει σταθερά τις κορυφαίες καινοτομίες αποτελεί έναν ακόμη σπουδαίο σταθμό στην πορεία του Πιο Βραβευμένου Ελληνικού Νερού στον Κόσμο.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Συνεχείς οι διακρίσεις για το «διαμάντι» της Πηγής Γκούρα!

Με μία ευρεία γκάμα βραβευμένων προϊόντων στο portfolio του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, συνεχίζει δυναμικά τη σταθερά ανοδική πορεία του, τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών όσο και στις αξιολογήσεις των ανώτατων επαγγελματιών της Γεύσης και της Γαστρονομίας, αποτελώντας ένα το «Γαστρονομικό νερό της Ελλάδας» και παράλληλα, ένα ελληνικό brand με διεθνή χαρακτήρα!

Πηγή Ζωής!

Αυτή είναι η δική μας θέση

Το ΘΕΟΝΗ ξεχωρίζει για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά που οφείλονται στην πηγή Γκούρα (Άγραφα Όρη), στο παρθένο περιβάλλον και στις ποιοτικά άριστες διαδικασίες εμφιάλωσης. Διακρίνεται για τα Διεθνή Βραβεία Ποιότητας που λαμβάνει κάθε χρόνο, για τον ζήλο και την αγάπη που επενδύεται στην προσφορά ενός φρέσκου προϊόντος στην ελληνική και διεθνή αγορά, για τη τη συνεχή προσήλωση της ομάδας στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Όλα αυτά καθιστούν το ΘΕΟΝΗ ένα love brand που αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των φυσικών μεταλλικών νερών.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ 

60 Βραβεία. Το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό με 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας που αναβλύζει σε υψόμετρο 1100 μ. στην Πηγή Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά.

 Πηγή: www.naturanrg.gr

 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης