GreenΓνώρισε από κοντά τους Πρεσβευτές του EcoFest 2021

Γνώρισε από κοντά τους Πρεσβευτές του EcoFest 2021

Γνώρισε από κοντά τους Πρεσβευτές του EcoFest 2021 στις 4, 5 και 6
Ιουνίου στην Πλατεία Νερού στην Καλλιθέα.

Η πράσινη πλευρά της ζωής στο EcoFest 2021

Τι κοινό μπορεί να έχει ο πιο γνωστός προπονητής καλαθοσφαίρισης με την ιδρύτρια του Andydote Fashion Fair και τον «30 under 30» startupper του Forbes, ο γνωστός σεφ και επίσημος εκπρόσωπος της Ελλάδας για τη νέα καμπάνια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “Taste the Ocean” και μία αγαπημένη, ταλαντούχα ηθοποιός; «Ζουν τη ζωή τους στο πράσινο!» Και γι’ αυτό θα βρίσκονται στο φετινό EcoFest 2021 στις 4, 5 και 6 Ιουνίου 2021! Γνώρισε από κοντά τους Πρεσβευτές του EcoFest 2021

“Ζήσε τη ζωή στο πράσινο”

Αφιερωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη, στις πράσινες και έξυπνες πόλεις και στη βιώσιμη μετακίνηση, η τριήμερη διοργάνωση EcoFest 2021, επιστρέφει δυναμικά για να αναδείξει την πράσινη πλευρά της ζωής. Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε περισσότερες από 20 βιωματικές δράσεις. Nα θαυμάσουν πρωτότυπα
εκθέματα και βραβευμένες ερευνητικές καινοτομίες, να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν περιβαλλοντικά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Γνώρισε από κοντά τους Πρεσβευτές του EcoFest 2021

Πρεσβευτές της φετινής διοργάνωσης είναι οι γνωστοί και αγαπημένοι Παναγιώτης Γιαννάκης, Αντιγόνη Βιντιάδη, Σταύρος Τσομπανίδης, Ντόρα Μακρυγιάννη και Γιώργος Τσούλης. Στηρίζουν όλοι έμπρακτα με τη δράση τους την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Λίγα λόγια για τους EcoFest 2021 Πρεσβευτές

Παναγιώτης Γιαννάκης

O πολυνίκης αθλητής και διεθνής προπονητής καλαθοσφαίρισης! Έχει κερδίσει δύο φορές το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ, την πρώτη ως παίκτης. Τη δεύτερη φορά ως προπονητής της Εθνικής Ομάδας. Ως σημαντικός πρεσβευτής του αθλητισμού, στηρίζει την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα, καθώς ο αθλητισμός προάγει τη εναρμόνιση του ανθρώπου με το σώμα του και το φυσικό περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης Ελλάδα χωρίς πλαστικά μιας χρήσης 

Αντιγόνη Βιντιάδη

Ιδρύτρια του Andydote Fashion Fair, της πρώτης εμπορικής έκθεσης Ελλήνων δημιουργών. Καθώς το μέλλον της μόδας είναι η βιωσιμότητά της και η στροφή σε οικολογικούς τρόπους παραγωγής ρούχων και αξεσουάρ, η Αντιγόνη θα βρίσκεται κοντά μας. Ως εκπρόσωπος της αργής και ηθικής μόδας και θα μας παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό catwalk βασισμένο στη βιώσιμη μόδα!

Σταύρος Τσομπανίδης

O Σταύρος Τσομπανίδης, εκ των ιδρυτών της νεοφυούς επιχείρησης «PHEE» είναι ένας από τους πλέον φερέλπιδες νέους. Αντιπροσωπεύει το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας. Μελετώντας τις πρώτες ύλες που προσφέρει απλόχερα η φύση και ανακαλύπτοντας πρωτότυπους τρόπους με τους οποίος μπορούν αυτές να αξιοποιηθούν στην καθημερινότητα μας, κατάφερε να καινοτομήσει – με την πραγματική σημασία της έννοιας. Κατάφερε να δει το όνομά του να φιγουράρει στη λίστα «30 Under 30» του Forbes για την Ευρώπη, στην κατηγορία της Βιομηχανίας, με τον πιο απρόσμενο τρόπο… να μας κάνει να «συμπαθήσουμε» τα θαλάσσια φύκια!

Ντόρα Μακρυγιάννη

Η γνωστή ηθοποιός, φιλόζωη και ένθερμη υποστηρίκτρια της ανακύκλωσης και του οικολογικού τρόπου ζωής, θα βρίσκεται στο φεστιβάλ, υποστηρίζοντας εκπαιδευτικά εργαστήρια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για παιδιά!

Γιώργος Τσούλης

Ο διακεκριμένος σεφ είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της Ελλάδας (sustainability ambassador) για τη νέα καμπάνια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “Taste the Ocean” για τη βιωσιμότητα της αλιείας στις παραθαλάσσιες ευρωπαϊκές χώρες. Ο Chef μετά τη συνεργασία του με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπου συμμετείχε ως Ambassador της Ελλάδας για την καμπάνια “Taste the Ocean”, πρόσφατα δέχτηκε και νέα πρόσκληση από
την Ευρωπαϊκή Ένωση.Tου προτάθηκε να συμμετάσχει ως ομιλητής στη Διάσκεψη υψηλού επιπέδου στην Πράσινη Εβδομάδα 2021 της ΕΕ (EU Green Week 2021).

Πρόκειται για το σημαντικότερο ετήσιο περιβαλλοντικό Event στην Ευρώπη. Φέτος έχει στόχο να επικεντρωθεί στη «φιλοδοξία μηδενικής ρύπανσης», πράγμα που αποτελεί μία βασική δράση της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.

Γίνε και εσύ #Ecoist

Όλοι μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο, πράσινο τρόπο ζωής και να αναδείξουμε τη σημασία του περιβαλλοντικού πολιτισμού. Ας γίνουμε όλοι #Εcoists και ας ζήσουμε τη ζωή μας στο ….πράσινο!

Ανακαλύψτε όλες τις δράσεις του EcoFest 2021, στις 4,5 και 6 Ιουνίου στην πλατεία Νερού στην Καλλιθέα.

Το EcoFest 2021 διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας, την Περιφέρεια Αττικής και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Αττικής, Νέα Μητροπολιτική Αττική. Τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της ΚΕΔΕ και της Ε.Ο.Κ.

Στρατηγικοί Εταίροι: Δήμος Καλλιθέας, Ινστιτούτο Κυκλικής Οικονομίας και Κλιματικής Αλλαγής του EPLO, ΙΕΚ AKMH
Ακαδημαϊκός Εταίρος: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Μέγας Χορηγός της Διοργάνωσης: Όμιλος Συγγελίδη – Επίσημος Εισαγωγέας των μαρκών Peugeot, Citroën και DS Automobiles
Χρυσοί Χορηγοί: ΔΕΗ, Ελληνικά Πετρέλαια
Υποστηρικτές: ΑΒ Βασιλόπουλος, ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΣΦΑ, ΟΑΣΑ, Σπυρόπουλος ΑΕ, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, Akuo Energy Greece, Electric Moto, Orient Bikes, Passaggio, Vinci Energies
Μέσα Προβολής: naturanrg.gr
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΔΡΟΜΟΣ 89.8, insider.gr

Περισσότερες πληροφορίες για το Ecofest 2021: www.eco-fest.org

Πηγή: www.naturanrg.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.