H Έρρικα Πρεζεράκου στο Better Life Day@Athens

Αναρτήθηκε στις: Κατηγορίες: Body and mind

 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Better Life Day@Athens επιστρέφει στην Αθήνα  στο θέατρο του Αμερικάνικου Κολλεγίου Deree στην Αγία Παρασκευή, το Σάββατο 31 Μαΐου, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κάνουν  ένα βήμα μπροστά σε κάθε τομέα της ζωής τους ώστε να έχουν μια καλύτερη και όμορφη ζωή. H αρχή, έγινε πέρυσι στην Αθήνα με 500 συμμετέχοντες, 58 χορηγούς, 350 livestreaming views και πάνω από 100.000views στο youtube channel μας , ενώ το δεύτερο event έγινε στο Μεξικό παρουσία 4.000 συμμετεχόντων. Ομιλητές απ’ όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, θα μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους και θα μας δώσουν πρακτικές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας σε διάφορους τομείς.
Μαζί τους θα είναι και η Έρρικα Πρεζεράκου, ερευνήτρια, πρωταθλήτρια στο Άλμα επί Κοντώ και δημιουργός του “Replayce”. Η Έρρικα το 2000 ξεκίνησε να ασχολείται με τον πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ και 3 χρόνια αργότερα πέτυχε τη 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη Ελλάδα με νίκες τόσο σε Πανελλήνια όσο και σε Βαλκανικά πρωταθλήματα.
Η δεκαετής εμπειρία της στον πρωταθλητισμό και οι σπουδές της πάνω στις εναλλακτικές μορφές ψυχοθεραπείας, την οδήγησαν το 2004 να ξεκινήσει μια έρευνα – μελέτη που έδειχνε τη σημασία των θετικών συναισθημάτων στην επίτευξη ενός αποτελεσματικού τρόπου εκγύμνασης. Το αποτέλεσμα της μελέτης έδειξε, ότι ένας μέσος άνθρωπος που θα χρειαζόταν 30 ημέρες για να βγάλει συγκεκριμένο όγκο προπόνησης σε συμβατό τρόπο προπόνησης, μέσα από τη μέθοδο Replayce θα χρειαστεί μόλις 17 ημέρες, όπου αναπτύσσεις παράλληλα και τις 4 βάσεις σου (σώμα, συναίσθημα, νόηση, πνεύμα).
Τη ρωτήσαμε λοιπόν κάποιες βασικές ερωτήσεις γύρω από τις γνώσεις και την εμπειρία της, ώστε να πάρουμε μια γεύση από τον τρόπο σκέψης και ζωής της, αλλά και για όσα θα ακολουθήσουν στις 31 Μαΐου.
Ποιό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε, απομακρύνοντας μια Better Life Day εκδοχή μας;
Επιμένουμε σε συνήθειες ασυνείδητες και ας μην είναι
θετικές  για εμάς…
Ποιός είναι ο λόγος που φοβόμαστε να τολμήσουμε μια αλλαγή στη ζωή μας;
Η εγκατάλειψή του γνώριμου, του οικείου, της συνήθειας ακόμα και αν έχει πολλές δυσκολίες, είναι δυσβάστακτη για κάποιους ανθρώπους ..Τους προκαλεί μοναξιά και ανασφάλεια. Το παλιό είναι πιο safe από το άγνωστο… μέχρι να το βιώσει..
Γιατί να έρθει κάποιος το Σάββατο στις 31 Μαΐου στο Better Life Day;
Για  να πάρει τα κατάλληλα εργαλεία προκειμένου να υλοποιήσει A Better Life  Day..
Πως μπορούμε να ωθήσουμε τον εαυτό μας στην άσκηση;
Μέσα από την μέθοδο Replayce. Συνειδητή, θετική και παράλληλη προπόνηση των 4 βάσεων (σώμα, συναίσθημα, νόηση, πνεύμα)
Ένας ενεργός τρόπος ζωής βοηθά πραγματικά την ψυχική εκτός από την φυσική μας κατάσταση; 
Ναι. Οι 4 βάσεις μας αλληλεπιδρούν… αν εστιάσουμε θετικά σε μια θα επηρεάσουμε θετικά τις υπόλοιπες.
 
Η Έρρικα λοιπόν το Σάββατο στις 31 Μαΐου θα βρίσκεται στο Αμερικάνικο Κολλέγιο DEREE, όπου θα μας βοηθήσει
να ανακαλύψουμε τον τρόπο, με τον οποίο θα προπονήσουμε σωστά και θετικά το σώμα αλλά και τη σκέψη μας. Για περισσότερες πληροφορίες για το Better Life Day μπορείτε να επισκεφτείτε το http://www.betterlifeday.com, ενώ για να κλείσετε το εισιτήριό σας το http://tickets.public.gr και σε όλα τα καταστήματα Public.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *