Αρχική Βιβλίο Ελληνικά Γράμματα: Η Μέρα που τα Λιοντάρια θα Τρώνε Πράσινη Σαλάτα

Ελληνικά Γράμματα: Η Μέρα που τα Λιοντάρια θα Τρώνε Πράσινη Σαλάτα

vivlio-ellinika-grammata-liontari-gynaika-thalassa

Συγγραφέας: Giordano Raphaelle
Εκδόσεις: Ελληνικά Γράμματα

Η Μέρα που τα Λιοντάρια θα Τρώνε Πράσινη Σαλάτα” είναι ένα μυθιστόρημα γεμάτο προτάσεις και ιδέες αυτοβελτίωσης, ευφυείς επιβραβεύσεις και έξυπνους συμβολισμούς. Δείχνει πώς μπορεί να ξεπεράσει κανείς την αδιαφορία και την έλλειψη επικοινωνίας  και να ξαναβρεί τον υπέροχο, γεμάτο αγάπη εαυτό του.

Αυτό συμβουλεύει άλλωστε τους αναγνώστες της, η συγγραφέας του βιβλίου, Ραφαέλ Τζορντανό: «Να αγαπάτε περισσότερο. Να αγαπάτε καλύτερα. Να αγαπάτε άσχημα. Αλλά να αγαπάτε. Κάντε αυτή την υπέροχη δυναμική της χαράς, της δημιουργικότητας και της ευτυχίας να ανθίσει, για να ακτινοβολήσει μέσα σας και γύρω σας».

Συγκινητικό, ειλικρινές, με χιούμορ και διεισδυτικότητα, το βιβλίο είναι μια ιστορία ανηφορικής πορείας, γεμάτη αποτυχίες και επιτυχίες και με εξαιρετικό φινάλε! Από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» κυκλοφορεί επίσης το πολύ δημοφιλές μυθιστόρημα της Ραφαέλ Τζορντανό, «Η Δεύτερη Ζωή σου Ξεκινά Όταν Καταλάβεις πως Έχεις Μόνο Μία», το οποίο «προπονεί» τον αναγνώστη στην ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την αντιμετώπιση της ρουτίνας.

Ελληνικά Γράμματα, www.pediobooks.gr

Πηγή: Naturanrg#107o, www.naturanrg.gr

Προηγούμενο άρθροΒιοφώς: Νέο πολυκατάστημα βιολογικών τροφίμων
Επόμενο άρθροΕΛΗΞΕ – Κερδίστε τα βραβευμένα πράσινα καθαριστικά Ecos