Αρχική Vegan «Healthy Bites» organic – vegan bistrot, τώρα και στο Μαρούσι!

«Healthy Bites» organic – vegan bistrot, τώρα και στο Μαρούσι!

Το “Healthy Bites” στο κέντρο του Αμαρουσίου άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγο καιρό – πολύ κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ της περιοχής.

Αποτελεί συνέχεια του «Healthy Bites» στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από το Πανεπιστήμιο, που μας μύησε στο χώρο της βιολογικής κουζίνας εδώ και δύο χρόνια.

healthy-bites-marousi-metro-isap-dromos

Όπως και στο πρώτο “Healthy Bites” της Πανεπιστημίου, το branding επιμελήθηκε η Addiction Publishing, ενώ ο σχεδιασμός των χορτοφαγικών μενού συνεχίζουν να φέρουν την υπογραφή του γνωστού green chef Νίκου Γαϊτάνου.

salata-fakes-healthy-bites-marousi‘Έτσι, πλέον, και στο Μαρούσι όλοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν real food: βιολογικά και vegan εδέσματα με αγνά υλικά, πλούσια γεύση και άφθονα θρεπτικά συστατικά.

kafes-xeria-healthy-bites-marousi

Αξίζει να το επισκεφτείτε και να γίνει το νέο σημείο συγκέντρωσης της περιοχής και όχι μόνο. Από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα μπορείτε να απολαύσετε βιολογικό καφέ, ενεργειακούς χυμούς με φρέσκα βιολογικά φρούτα καθώς και με βιολογικά αφεψήματα για τόνωση.

pites-healthy-bites-marousi

Συνεχίζετε την μέρα σας με πλούσιες και χορταστικές σαλάτες, δημοφιλείς πίτες, ενδιαφέροντα σάντουϊτς, vegan σουβλάκι και πολλές vegan επιλογές.

Το «Healthy Bites» πιάνει τη χορτοφαγική διατροφή από το Α μέχρι το Ω

Και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στη χώρα μας κάτι αντίστοιχο. Είναι ο μόνος χώρος με χρυσή πιστοποίηση BIOkouzina. Από τις πρώτες ύλες μέχρι το αναψυκτικό είναι βιολογικά.

Healthy Bites

Πλατεία Ευτέρπης 3

Μαρούσι, T.: 210-8052548

Facebook: https://www.facebook.com/healthybitesath/

Πηγή: Naturanrg#107, www.naturanrg.gr

Προηγούμενο άρθροΣπαστική Κολίτιδα: Εγκέφαλος, έντερο και μικρόβια σε δυσαρμονία
Επόμενο άρθροΤι σημαίνει η γλώσσα του σώματος που μιλάει ο σκύλος μας;