Αρχική Green Healthy Diet Awards για 2η χρονιά

Healthy Diet Awards για 2η χρονιά

26
healthy-diet-awards-2021-naturanrg

Η καινοτομία επιβραβεύεται

Healthy Diet Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την καινοτομία των επιχειρηματικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, που προάγουν την καλή υγεία. Παρά τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε αυτή τη χρονιά λόγω της πανδημίας του SARS-CoV-2, τα βραβεία έχουν ως στόχο να αναδείξουν την αξιέπαινη επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της διατροφής και των υπηρεσιών. Συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην επανεκκίνηση της οικονομίας. Healthy Diet Awards για 2η χρονιά! 

Τα βραβεία αποτελούν για τους νικητές μια ένδειξη αναγνώρισης αλλά ταυτόχρονα και μια προστιθέμενη αξία στις δύσκολες οικονομικές εποχές που διανύουμε.

Για 2η χρονιά από την Boussias Communications

Τα Healthy Diet Awards, διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά, από την εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας Boussias Communications, που επί σειρά ετών έχει δημιουργήσει και καθιερώσει επιτυχημένους θεσμούς βραβείων. Στόχος της διοργανώτριας είναι τη δεδομένη στιγμή να διατηρήσει σθεναρή την επικοινωνία και να αναδείξει τον κλάδο υγιεινών τροφίμων, ποτών και υπηρεσιών έτσι ώστε να γνωρίσουμε στο ευαισθητοποιημένο κοινό τις επιχειρήσεις που υπηρετούν με σεβασμό την καινοτομία συνθέτοντας προϊόντα με πιο υγιεινό διατροφικό προφίλ που επιδιώκουν την καλύτερη ποιότητα ζωής και την καλή μας υγεία.

Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων, ποτών, όπως επίσης και υπηρεσίες συναφείς με την φιλοσοφία του healthy living. 

Ο Γεώργιος Μπόσκου, Χημικός Τροφίμων, Αναπληρωτής Καθηγητής, στη Σχολή Επιστημών Υγεία & Αγωγής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής επισημαίνει: “Είναι πολύ σπουδαίο να είσαι σε θέση να αναπτύξεις μια τάση και ένα σκεπτικό αριστείας στους επαγγελματίες των τροφίμων και της διατροφής. Εν τέλει θα ωφεληθεί ο καταναλωτής και μακροπρόθεσμα θα βελτιωθεί η δημόσια υγεία και η κοινωνική ευεξία. Πιστεύω ότι οι θεσμοί βράβευσης όπως τα Healthy Diet Awards θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του κλάδου των τροφίμων αλλά και την ανάπτυξη καινοφανούς επιχειρηματικότητας».

Η διάδοση του θεσμού στους επαγγελματίες του χώρου θα βοηθήσει στην περαιτέρω προώθηση ενός υγιεινού μοντέλου ζωής. Στόχος αποτελεί η αναβάθμιση του κλάδου και η δυναμική ανάπτυξή του.

Τα βραβευμένα προϊόντα αποκτούν την δυνατότητα να φέρουν στην συσκευασία τους την ειδική σήμανση ενημέρωσης του καταναλωτή. Ότι δηλαδή το συγκεκριμένο προϊόν αξιολογήθηκε διατροφολογικά και αναδείχθηκε από καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου.

Info:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο https://www.healthydietawards.gr/ και να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020. Healthy Diet Awards για 2η χρονιά. 

Πηγή: www.naturanrg.gr, www.healthydietawards.gr

Προηγούμενο άρθροΣτο Οικολογικό Τριήμερο της Αστυπάλαιας ακούστηκε η φωνή του πολίτη
Επόμενο άρθροΜειώστε το stress ισορροπώντας το νου… αγιουρβεδικά