ΕυεξίαBody and mindHolistic Awareness Center: η δύναμη βρίσκεται μέσα σε κάθε έναν από εμάς

Holistic Awareness Center: η δύναμη βρίσκεται μέσα σε κάθε έναν από εμάς

Η Χριστίνα Πολυχρόνη και ο Γιώργος Αργυράτος φέρνουν στην Ελλάδα το HolisticAwarenessCenter μετά από σχεδόν μια εικοσαετία ζωής και εργασίας στη Νέα Υόρκη.

Βασισμένο σε πολλά έτη εργασίας, μαθημάτων, εμπειριών και πάθους για την ενδυνάμωση του κάθε ανθρώπου, το HolisticAwarenessCenter αποσκοπεί στη συνειδητοποίηση ότι η δύναμη βρίσκεται μέσα σε κάθε έναν από μας.

“Μέσα από μια ολιστική αντίληψη του νου, του σώματος και του πνεύματος, σεβόμαστε την ατομικότητα του καθενός και βοηθάμε στην ανάδειξη της θετικής σκέψης και αυτο-επίγνωσης. Πιστεύουμε ακράδαντα στην επανεκπαίδευση του σώματος και του νου προς έναν θετικό τρόπο σκέψης και κίνησης, ώστε να ενισχύουμε τη διαίσθηση και την εσωτερική μας σοφία και να επιτυγχάνουμε ισορροπία στη ζωή μας, χωρίς περιττές συναισθηματικές, ψυχικές, νοητικές ή σωματικές δυσκολίες”.

Οι υπηρεσίες του Holistic Awareness Center περιλαμβάνουν:

Υπνοθεραπεία, HypnoBirthing® και HypnoFertility, AlexanderTechnique, HealingTouch, Breatheology και LifeCoaching με ατομικά και ομαδικά μαθήματα, καθώς και σεμινάρια-workshops καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου με καλεσμένους διεθνώς καταξιωμένους δασκάλους.

Το HolisticAwarenessCenter ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη και τώρα λειτουργεί και στο Νέο Ψυχικό.

the-holistic-awareness-center-logoΓια περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους με
e-mail: info@holisticawarenesscenter.com
Κινητό: +30 6906931901 ή στο
Website: www.holisticawarenesscenter.com

Πηγή: www.naturanrg.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης