ΕυεξίαFitnessH άσκηση πότε αποδίδει;

H άσκηση πότε αποδίδει;

Αρχίζετε ένα νέο πρόγραμμα ασκήσεως ή μια δίαιτα με άκρατο ενθουσιασμό. Τα κάνετε όλα όπως ακριβώς πρέπει και περιμένετε πως γρήγορα θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα. Μετά από λίγες εβδομάδες σκληρής δουλειάς, όμως, το σώμα σας εξακολουθεί να φαίνεται το ίδιο. Ο ενθουσιασμός σας «πέφτει» και είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε την προσπάθεια.

Δεν είστε ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι που περιέρχονται σε αυτή τη θέση. Όποιος κι αν είναι ο στόχος, η προσπάθεια μπορεί να εγκαταλειφθεί, εάν τίποτα δεν δείχνει να αλλάζει. Μην βιαστείτε, όμως, να επιστρέψετε στις παλιές σας συνήθειες και να διακόψετε τη συνδρομή σας στο γυμναστήριο.

Πειθαρχία και προσπάθεια χρειάζεται!

  • Ο στόχος σας δεν πρέπει να είναι να χάσετε 20 κιλά μέσα στους επόμενους 3 μήνες, αλλά να είστε υγιείς και να νιώθετε ευεξία για το υπόλοιπο της ζωής σας.
  • Ο στόχος σας δεν πρέπει να είναι να ακολουθήσετε κάποιο σούπερ πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να βγείτε στην παραλία μέσα σε ένα μήνα, αλλά να μην χάσετε ποτέ καμία προπόνηση αυτή τη χρονιά.
  • Ο στόχος δεν πρέπει να είναι να θυσιάσετε τα πάντα για να πετύχετε μεγαλύτερα αποτελέσματα στο λιγότερο δυνατό χρόνο, αλλά να γίνετε ταχύτεροι, πιο γυμνασμένοι ή πιο δυνατοί το επόμενο έτος, από ό, τι είστε σήμερα.

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.