ΔιατροφήVeganΗ BioArt βραβεύτηκε στα Vegan Awards 2020

Η BioArt βραβεύτηκε στα Vegan Awards 2020

Η εταιρεία BioArt, με μακρόχρονη ιστορία στον χώρο των βιολογικών και των υγιεινών προϊόντων, βραβεύτηκε στα φετινά Vegan Awards 2020. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρείας για την βράβευση.

Με δεδομένη τη δέσμευση μας ως προς τη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας, την αναζήτηση καινοτομιών και υπηρεσιών που διευρύνουν τους ορίζοντες μας και τη στήριξη μας στο κίνημα για μια καλύτερη διατροφή, η εταιρεία μας συμμετείχε στα φετινά VEGAN AWARDS Innovative Products and Services 2020. Η συμμετοχή μας έγινε με μια ομάδα προϊόντων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία αναγνωρίστηκαν ευρέως από την κριτική επιτροπή. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα μας έφτασαν στα ανώτερα επίπεδα βράβευσης.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι υποψηφιότητές μας στα Vegan Awards 2020 έχουν βραβευθεί ως ακολούθως:

1. Food & Beverage 1.2. Dairy Alternative of the Year 1.2.1. Best Non-Dairy Milk Φυτικό γάλα σε tetrapak BIO HARVEST MOON GOLD
1. Food & Beverage 1.2. Dairy Alternative of the Year 1.2.2. Best Non-Dairy Yogurt Γιαούρτι καρύδας BΙΟ HARVEST MOON SILVER
1. Food & Beverage 1.5. Vegan Chocolate of the Year Σοκολάτα με γάλα καρύδας και ζάχαρη καρύδας ΒΙΟ NATURATA GOLD
1. Food & Beverage 1.12. Vegan Spreads, Dipsand Sauces of the Year Μαγιονέζα ρυζιού τύπου τζατζίκι ΒΙΟ PROBIOS SILVER

Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο της Κ.Ε. κ. Δέσποινα Μαρσέλου, όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής, καθώς και την Boussias Communications για την άρτια διοργάνωση κάτω από τις πολύ ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες της φετινής χρονιάς.

Το πάθος μας για υγιεινή διατροφή, για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και για καθαρό περιβάλλον μας δίνει κίνητρο για να θέτουμε υψηλότερους στόχους. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτό το όραμα“.

Επικοινωνία: BioArt,  Λ.Ηρακλείου 408, Ν.Ηράκλειο, Τηλ:  210 2827622, Email: info@bioart.gr, www.bioart.gr 

Πηγή: www.naturanrg.gr 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης