ΑγοράΟι Women In Olive Oil δωρίζουν ελαιόλαδο στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Οι Women In Olive Oil δωρίζουν ελαιόλαδο στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Οι Women In Olive Oil Greece στηρίζουν τις μελλοντικές δυναμικές γυναίκες του αύριο του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, δωρίζοντας το πολύτιμο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό τους! Οι Women In Olive Oil δωρίζουν ελαιόλαδο στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα 

Δράση “Harvest Smiles”

Φέτος οι Women In Olive Oil Greece θέτουν έναν μεγάλο στόχο! Να καλύψουν το 100% της ποσότητας ελαιολάδου που χρειάζονται τα κορίτσια στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα! Οι Women In Olive Oil δωρίζουν ελαιόλαδο στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Η δράση αποτελεί μία άσκηση ενότητας και γενναιοδωρίας των 200 μελών της Ελληνικής Κοινότητας Γυναικών του Ελαιολάδου. Η δράση “Harvest Smiles” έχει ενταχθεί στο παγκόσμιο κίνημα «Giving Tuesdays», μία γιορτή γενναιοδωρίας και αλληλεγγύης που εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο να προσφέρουν, να συνεργάζονται και να συμμετέχουν στην δημιουργία ενός πιο δίκαιου και υποστηρικτικού κόσμου. Οι Women In Olive Oil δωρίζουν ελαιόλαδο στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Όπως δηλώνουν «Ως γυναίκες, επιχειρηματίες, παραγωγοί ελαιολάδου και μητέρες δεν  μπορούμε να διανοηθούμε ότι μερικά παιδιά στην Ελλάδα δεν μπορούν να έχουν καθημερινά στο πιάτο τους Ελληνικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο!»

Η ετήσια κατανάλωση του Ιδρύματος είναι 1.500 κιλά. Για μερικές παραγωγούς αυτή η ποσότητα μπορεί να είναι η ετήσια παραγωγή τους. Ωστόσο, ως ομάδα, δικτυωμένες και ενωμένες μπορούν να τα καταφέρουν!

Η δράση αφορά όλους τους παραγωγούς! Κάθε παραγωγός, είτε πρόκειται για επαγγελματία αγρότη, είτε από τον οικογενειακό ελαιώνα μπορεί να συμμετάσχει στην δράση Harvest Smiles και να χαρίσει χαμόγελα.

Δωρίστε όσο μπορείτε, από 5 λίτρα και άνω και παροτρύνετε και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Πώς μπορείς να συνεισφέρεις;

⇒ Κάνε μία δωρεά! Είναι εξαιρετικά απλό και δεν κοστίζει τίποτα!
  1. Δώρισε καλής ποιότητας πρώτης πίεσης ελαιόλαδο από την φετινή σοδειά.
  2. Δώρισε το ελαιόλαδο σε συσκευασίες των 5 λίτρων ή ντενεκέ. (Η συσκευασία μπορεί να φέρει το λογότυπο του προϊόντος σας ή να είναι ουδέτερο- no branded)
  3. Συμπλήρωσε την φόρμα (https://forms.gle/E3M9jiMW2fG5HKqP8 ) με τα στοιχεία σου και τα στοιχεία της μεταφορικής της προτίμησής σου αρκεί να έχει σημείο διανομής σε Αθήνα-Πειραιά (κατά προτίμηση στις περιοχές Ρέντη, Βοτανικό, Αιγάλεω, Ρουφ, Μοσχάτο και τις γύρω περιοχές).
  4. Εκτύπωσε ή γράψε σε ένα χαρτί και κόλλησέ το στην συσκευασία προς αποστολή το εξής:

«Harvest Smiles, Δωρεά Ελαιολάδου προς Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας, Αθήνα. Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ελένη Γραμματικοπούλου τηλέφωνο 2104515387 ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ.»

  1. Παρέδωσε το ελαιόλαδο στην μεταφορική εταιρεία. Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς και παραλαμβάνει από την διεύθυνση διανομής στην Αθήνα που δήλωσες το ελαιόλαδό σου!
  2. Συγχαρητήρια! Μόλις χάρισες χαμόγελα σε 80 κορίτσια!

Παρότρυνε και άλλους να κάνουν δωρεά!

  1. Πες το στο ελαιοτριβείο με το οποίο συνεργάζεσαι, στους παραγωγούς γύρω σου και σε μεγάλα ελαιοτριβεία της περιοχής σου.
  2. Παρέπεμψέ τους στην σελίδα της δράσης (https://givingtuesday.gr/action.php?title=Harvest%20Smiles&article=85) ή βοήθησε τους με την διαδικασία αποστολής.
  3. Συγχαρητήρια ξανά!

Email επικοινωνίας:wioogreece@gmail.com , egr@xatzikiriakio.gr

Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα της δράσης ή στο Facebook event

Χορηγός επικοινωνίας: Natura NRG

Πηγή: www.naturanrg.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code