ΑγοράΤο ημερολόγιό μου για το 2019 είναι από τις Εκδόσεις Αιώρα

Το ημερολόγιό μου για το 2019 είναι από τις Εκδόσεις Αιώρα

«Όπου κι αν σκάψεις είναι φως»

Με τίτλο τον στίχο του μεγάλου ποιητή μας Γιάννη Ρίτσου, από το ποίημα Πίσω απ’ το τελευταίο σύνορο, κυκλοφόρησε το ημερολόγιο της Αιώρας για το 2019.

Το καθιερωμένο πλέον εβδομαδιαίο ημερολόγιο των Εκδόσεων Αιώρα φιλοξενεί σε κάθε εβδομάδα ένα κείμενο που εμπνέει, συνεπαίρνει, ανακουφίζει, συγκινεί.

Πηγές των κειμένων είναι ποικίλες: από αρχαιοελληνικές ρήσεις, από τη λαϊκή παράδοση, από ιερά κείμενα, από Ινδιάνικους μύθους, από Ιαπωνικά αποφθέγματα ή Αφρικάνικες παροιμίες, από πεζά ή ποιητικά έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών, ακόμα και από συνθήματα σε τοίχους· από οπουδήποτε έχει αποτυπωθεί ανά τους αιώνες και ανά την υφήλιο η αλήθεια, η ομορφιά και η σοφία της ανθρώπινης φύσης.

Στο φετινό ημερολόγιο συναπαντιόμαστε, ανάμεσα σε άλλoυς, με: Επίκτητο, Καβάφη, Μυριβήλη,Θεοτοκά, Σεφέρη, Καρυωτάκη, Τσαρούχη, Σαίξπηρ, Έσσε, Τόλκιν, Εξυπερύ, Κέρουακ, Πασκάλ, Αϊνστάιν, Κομφούκιο, Λάο Τσε, Γκιμπράν, Οχάσι, Τικ Νιατ Χαν.

Το ημερολόγιο, με σύγχρονη, απέριττη αισθητική, λειτουργικό, κομψό και χρηστικό, κυκλοφορεί σε έξι (6) διαφορετικά χρώματα εξωφύλλου.

 

 

Για να μην ξεχνάμε τη χαρά που μας προσφέρουν το χρώμα και το παιχνίδι στη ζωή μας!

Θα το βρείτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα των Εκδόσεων Αιώρα και στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων στην διεύθυνση Μαυρομιχάλη 11, Αθήνα.

 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης