ΥγείαΑσθένειες & ΘεραπείεςΚάλεσμα για το 17ο Πανελλήνιο Ομοιοπαθητικό Συνέδριο

Κάλεσμα για το 17ο Πανελλήνιο Ομοιοπαθητικό Συνέδριο

Κάλεσμα για το 17ο Πανελλήνιο Ομοιοπαθητικό Συνέδριο

Το 17ο Πανελλήνιο Ομοιοπαθητικό Συνέδριο, το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, θα διεξαχθεί στις 18-20 Μαρτίου 2016, στο « Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης» στην Αθήνα.

Η σημαντική αυτή επιστημονική εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός ιατρών, οδοντιάτρων, κτηνιάτρων και φαρμακοποιών αλλά και επιστημόνων από τον ευρύτερο χώρο της Υγείας, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του ΙΣΑ.

Στην τελετή έναρξης θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες διαλέξεις για θέματα Υγείας από Πανεπιστημιακούς Καθηγητές. Επίσης θα τιμηθεί από την Ε.Ε.Ο.Ι. ο Αν. Καθ. Φαρμακολογίας κος Ιωάννης Παπαδόπουλος για την αμέριστη, πολύχρονη συμπαράστασή του στην Ομοιοπαθητική Ιατρική στην Ελλάδα. Η τελετή έναρξης θα κλείσει με μία ενδιαφέρουσα μουσική παρέμβαση που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις, ανακοινώσεις και στρογγυλές τράπεζες σε εξειδικευμένα θέματα Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, οδοντιατρικής και φαρμακευτικής. Θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τον Καθηγητή Ομοιοπαθητικής Γεώργιο Βυθούλκα, ενώ θα λάβουν χώρα διαλέξεις από διακεκριμένους ομιλητές από το εξωτερικό. Επίσης θα πραγματοποιηθεί παράλληλη δορυφορική συνεδρίαση ειδικά για τους Ομοιοπαθητικούς Φαρμακοποιούς με την ενεργό συμμετοχή της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών.

Εκ μέρους της οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής, καλούνται οι επιστήμονες ιατροί να τιμήσουν το συνέδριο με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους.

Καλούνται να στείλουν τις περιλήψεις των εργασιών τους  στη ηλεκτρονική διεύθυνση: cchomeopathy@hol.gr το αργότερο μέχρι την 15η Φεβρουαρίου 2016.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης