ΒιβλίοΚαλύτερα Γίνεται Ημερολόγιο Coaching 2022

Καλύτερα Γίνεται Ημερολόγιο Coaching 2022

Το φετινό ημερολόγιο “Καλύτερα Γίνεται” είναι αφιερωμένο σε μια νέα διευρυμένη προοπτική για όλους μας, σε μια βελτιωμένη ελαστικότερη εκδοχή του κόσμου, όπου το φάσμα του φυσιολογικού είναι ευρύ και μας χωράει όλους.

Κάθε μήνας είναι ένα πνευματικό ταξίδι με αεροπλάνο. Μια πρόκληση να δείτε τη ζωή από ψηλά και να κρατήσετε ό,τι είναι όμορφο. Καλύτερα Γίνεται Ημερολόγιο Coaching 2022

«Φέτος θέλω να σας ταξιδέψω, να σας ξεκουράσω, να σας δώσω μια άλλη προοπτική του κόσμου, της ζωής σας, των ευκαιριών και των προβλημάτων. Θέλω να δούμε τον κόσμο από ψηλά όπως τόσο όμορφα τον τραγουδάει ο θρυλικός Κώστας Χατζής σε ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια».

Δεν έχει σημασία αν είναι καλοκαίρι, Χριστούγεννα ή Πάσχα, αν ξεκινάμε τώρα, αν βρισκόμαστε στο ημίχρονο ή στο
τέλος, αν κατανοούμε τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο ή
ρυθμό.  Η ζωή μας είναι ζωή μας, και επιθυμία μου είναι όλοι
να την περνάμε με απόλαυση, χαρά, ευτυχία και παραγωγικότητα.  Επιθυμία μου είναι επίσης εσείς, ο αναγνώστης αυτού του ημερολογίου, να νιώσετε πόσο σημαντικός και ικανός είσαστε.  Να κάνετε βίωμα τη γνώση και την αίσθηση ότι είστε αρκετός/-ή και ότι ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ !  Καλύτερα Γίνεται Ημερολόγιο Coaching 2022

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι από τις κορυφαίες coaches και περιζήτητη ομιλήτρια. Μέσα από τις ομιλίες, τα άρθρα, τα σεμινάρια, το coaching και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

 

Εκδόσεις Πεδίο, www.pediobooks.gr

Πηγή: Naturanrg123o, www.naturanrg.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης