Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-Κάνε Like και Share και κέρδισε 2 θεραπευτικά προϊόντα βιολογικού βαλσαμέλαιου

-ΕΛΗΞΕ-Κάνε Like και Share και κέρδισε 2 θεραπευτικά προϊόντα βιολογικού βαλσαμέλαιου

H Natura nrg και η «DIMITRABIOΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟΥ» χαρίζουν σε 3 τυχερούς από 2 μοναδικά προϊόντα υγείας & ομορφιάς. Επωφεληθείτε από θεραπευτικές ιδιότητες του πιστοποιημένου βαλσαμέλαιου βιολογικής καλλιέργειας για την ενδυνάμωση σώματος & πνεύματος!
1ο προιόν:  Εντομοαπωθητική κεραλοιφή με βαλσαμέλαιο και αιθέρια έλαια με βιολογικά συστατικά 
2ο προιόν: Βαλσαμέλαιο με βιολογικά συστατικά 100ml, ένα εξαιρετικό δώρο από τη μητέρα φύση, γιατρικό με πολλές ιδιότητες

Οι ευεργετικές ιδιότητες του βαλσαμέλαιου

 • Οι ιδιότητες του βαλσαμέλαιου είναι πολλαπλές και επιβεβαιωμένες για δερματικές παθήσεις, ξηροδερμία, έρπη, ακμή, ψωρίαση.
 • Τελευταία απεδείχθη ως άκρως ευεργετικό για ανθρώπους σε κατάκλιση καθώς και σε ασθενείς που κάνουν ακτινοβολία προκειμένου να αποφευχθούν πληγές και εγκαύματα.
 • Αξιόλογα αποτελέσματα έχουμε με το μασάζ για ισχιαλγία και οσφυαλγία, για ρευματικούς πόνους και για μυϊκές κακώσεις αθλητών. Για κράμπες, πιασίματα, ψύξεις, νευραλγίες, ημικρανίες. Για κάθε είδος πληγές, κακώσεις, φλεγμονές, οιδήματα έλκη και εγκαύματα. Είναι αναλγητικό, αντιφλεγμονώδες, επουλωτικό.
 • Λειτουργεί ως εξαιρετικό καλλυντικό προσώπου και σώματος με την επισήμανση ότι θα χρησιμοποιείται κατά τις βραδινές ώρες διότι το φως και ο ήλιος δημιουργούν λεκέδες στο δέρμα.
 • Ιδανικό για κάθε θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ, μπορεί να εμπλουτισθεί με αιθέρια έλαια, αναλόγως της περιπτώσεως, ή να συνδυαστεί με άλλα έλαια (π.χ. αμυγδαλέλαιο, έλαιο αβοκάντο κ.λ.π.).
 • Συνιστάται ένα κουταλάκι του γλυκού με άδειο στομάχι το βράδυ ιδιαίτερα για το έλκος, τις κολίτιδες, την επώδυνη πέψη, τη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, τις ξινίλες, τις καούρες, τους πόνους του στομάχου κ του εντέρου και την δυσκοιλιότητα.  Περισσότερες πληροφορίες: http://www.dimitra-balsam.com

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες facebook της Νatura nrg https://www.facebook.com/naturanrg.gr
και της DIMITRA http://tinyurl.com/qypzb76
και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Error: Contact form not found.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία «DIMITRABIOΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟΥ» διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου καθένας από τους 3 τυχερούς θα κερδίσουν 2 μοναδικά προϊόντα υγείας & ομορφιάς.

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και της εταιρείας«DIMITRABIOΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟΥ», καθώς και των συγγενών τους.
 2. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
 3. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 μ.μ την 18/6/2015. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 19/6/2015, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
 4. Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 5. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία «DIMITRABIOΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟΥ». Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

 
 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code