Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-Κάνε Like και Share και κέρδισε 3 βιβλία του Ομότιμου καθ. Πανεπιστημίου...

-ΕΛΗΞΕ-Κάνε Like και Share και κέρδισε 3 βιβλία του Ομότιμου καθ. Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Μανουσάκη με τον τίτλο «Συμπληρώματα διατροφής – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε»

NATURA NRG – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Κάνε Like & Share και κέρδισε 3 βιβλία του Ομότιμου καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Μανουσάκη με τον τίτλο «Συμπληρώματα διατροφής – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε»
Είναι γεγονός ότι πάρα πολλοί άνθρωποι, για διάφορους λόγους, δεν κα­ταφέρνουν με τη δίαιτά τους να εφοδιάσουν τον οργανισμό τους με τα ζωτικής σημασίας μικρο­δια­τροφικά, όπως είναι οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία, τα αντι­οξειδωτικά, τα ω-λιπαρά οξέα κ.ά. Γι’ αυτό καθημερινά διαπιστώνουμε πως όλο και περισσότεροι στρέ­φονται στα συμπληρώματα διατροφής. Μας χρειάζονται όμως τα συμπληρώματα διατροφής και ποιές δυσλειτουργίες στον ανθρώπινο οργανισμό μπορεί να προκαλέσει η ανεπάρκειά τους;
Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου αναφέρονται χωρίς εξειδικευμένες ιατρικές λεπτομέρειες, οι δόσεις των χρήσιμων συμπληρωμάτων διατροφής για 60 συνήθεις παθήσεις. Δίνεται ακόμη η σύσταση και η θερμαντική αξία 100 συνηθισμένων τροφίμων.
Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι κατανοητό από οποιονδήποτε προσεκτικό αναγνώστη.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα

Ο Γεώργιος Μανουσάκης, είναι Ομότιμος Καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από το Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1957. Ανακηρύχθηκε διδάκτωρ το 1964.
Μεταδιδακτορικές έρευνες και σπουδές στο Cambridge (Αγγλία), στο Πολυτεχνείο του Aachen και στο University of North London. Έγινε υφηγητής το 1968, στην έδρα της Ανόργανης Χημείας. Καθηγητής εξελέγει το Φεβρουάριο του 1970 ενώ διετέλεσεΔιευθυντής του Εργαστηρίου Ανόργανης Χημείας από το 1970 μέχρι το 1998.
Είναι Ομότιμος Καθηγητής του Α.Π.Θ. από το ακαδημαϊκό έτος 1999.
Στοιχεία Επικοινωνίας: www.gmanoussakis.gr
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες facebook της Νatura nrg https://www.facebook.com/naturanrg.gr και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
 
[contact-form-7 404 "Not Found"]
 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου καθένας από τους 3 τυχερούς θα κερδίσουν το βιβλίο του Ομότιμου καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Μανουσάκη με τον τίτλο «Συμπληρώματα διατροφής – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε»

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία», καθώς και των συγγενών τους.
  2. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 20/01/2016. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 20/01/2016, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί.
  4. Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  5. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.