Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-Κέρδισε 2 κορυφαίες θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς από το Men’s wellbeing club 

-ΕΛΗΞΕ-Κέρδισε 2 κορυφαίες θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς από το Men’s wellbeing club 

Be well, look better, feel perfect  

Κέρδισε 2 κορυφαίες θεραπείες ευεξίας & ομορφιάς από το Men’s wellbeing club

Η ανάγκη του σύγχρονου άντρα να μπορεί να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό του και την προσωπική του περιποίηση και ευεξία, σε έναν χώρο που να τον κάνει να αισθάνεται οικειότητα και άνεση, είναι ο βασικός λόγος που οδήγησε στη δημιουργία του Men’s Wellbeing Club…. αλλά επειδή και οι δύο αξίζετε την εμπειρία του σχεδιάσαμε τις κατάλληλες υπηρεσίες και για τη σύντροφό σας.   
Men’s wellbeing club,  Κύπρου 64 Γλυφάδα, Τ2108941800, http://menswellbeingclub.gr
man

Κέρδισε 2 κορυφαίες θεραπείες ευεξίας & ομορφιάς από το Men’s wellbeing club

Συγκεκριμένα, θα κληρωθούν 2 Νικητές,

  • ο πρώτος κληρωθείς (γυναίκα) θα λάβει ως δώρο, ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου για λάμψη και ζωντάνια διάρκειας 60 λεπτών ενώ
  • ο δεύτερος νικητής (άνδρας)  θα κερδίσει ένα χαλαρωτικό massage διάρκειας 40 λεπτών 

Γνώρισε το  Men’s Wellbeing Club ( http://menswellbeingclub.gr)
H ιδέα της δημιουργίας του Men’s Wellbeing Club ήταν για να προσφέρει στον σύγχρονο άντρα ένα χώρο όπου να μπορεί να αφιερώσει στον εαυτό του και την προσωπική του περιποίηση και ευεξία.
Τα μέλη του Men’s Wellbeing Club μπορούν να απολαμβάνουν μια πληθώρα Exclusive υπηρεσιών Wellness, κοσμετολογίας και επιστημονικής ιατρικής αισθητικής ενώ το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του, με μακρά προϋπηρεσία και εξειδίκευση στις μεγαλύτερες μονάδες spa και medical aesthetics, αποτελεί εγγύηση για μια ολοκληρωμένη και ποιοτική παροχή.
Ξεναγήσου στις εγκαταστάσεις μας και την άρτια υλικοτεχνική υποδομή μας. Νιώσε την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική, που προσφέρουν τα 400 τ.μ. αυστηρής μελέτης και κατασκευής χώρου, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Men’s wellbeing club,  Κύπρου 64 Γλυφάδα, Τ2108941800, http://menswellbeingclub.gr
 ———————————————————————————————————————————–
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της Νatura nrg  https://www.facebook.com/naturanrg.gr/
και του  Men’s Wellbeing Club https://www.facebook.com/menswellbeingclub/
και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:
[contact-form-7 404 "Not Found"]
————————————————————
Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και το Men’s Wellbeing Club. διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 τυχεροί θα κερδίσουν θεραπείες ευεξίας & ομορφιάς, όπως αναγράφονται ανωτέρω.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και το Men’s Wellbeing Club, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 26.09.2016. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 26.09.2016, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από το Men’s Wellbeing ClubΗ διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης