Διαγωνισμοί- ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε 2 συνεδρίες Clinical Pilates στο σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας PHYSIOFIX

– ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε 2 συνεδρίες Clinical Pilates στο σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας PHYSIOFIX

 

… Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας (8/09/2018) προωθoύμε το μήνυμα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Φυσικοθεραπευτών «πρόσθεσε ζωή στα χρόνια σου», επισημαίνοντας ότι οι άνθρωποι που μένουν κινητικά δραστήριοι έχουν 50% μικρότερο κίνδυνο λειτουργικού περιορισμού και 40% χαμηλότερο ποσοστό θανάτων.

 

Το Clinical Pilates ή αλλιώς κλινικό/θεραπευτικό pilates είναι ένα είδος σωματικής άσκησης, που έχει ως βασικό στόχο την βελτίωση της στάσης του σώματος, τη μυϊκή ενδυνάμωση του κορμού, την ισορροπία, την ελαστικότητα και τη σωστή αναπνοή.

Πρόκειται για το κλασικό ασκησιολόγιο Pilates, (εμπνευστής της μεθόδου ήταν ο γερμανικής καταγωγής γυμναστής Joseph Pilates)  προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε ασκούμενου. Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης και προσαρμόζεται αναλόγως, όταν υπάρχει συγκεκριμένη παθολογία όπως π.χ. χρόνια οσφυαλγία, αυχεναλγία, οστεοπόρωση, ρευματοειδής αρθρίτιδα κ.α.

Το Clinical Pilates είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο σε προηγμένες χώρες όπως η Αυστραλία και η Μ.Βρετανία, αποτελώντας απαραίτητο συστατικό μιας ολοκληρωμένης αποκατάστασης ακόμα και μετά από ορθοπεδικά χειρουργεία.

Κέρδισε 2 συνεδρίες Clinical Pilates στο σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας PHYSIOFIX-naturanrg

Γνωρίστε το PHYSIOFIX

Το PHYSIOFIX είναι ένα σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας στην Αθήνα που παρέχει εξατομικευμένες συνεδρίες θεραπείας και αποκατάστασης ορθοπεδικών και μυοσκελετικών παθήσεων καθώς και αθλητικών κακώσεων.

Ακόμη, παρέχει τη δυνατότητα εκγύμνασης με τη μέθοδο Clinical Pilates τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο (3 έως 6 άτομα). Ο ασκούμενος μπορεί να επιλέξει τη χρήση μηχανημάτων Pilates Reformer και Pilates Cadillac ή την εκγύμναση σε στρώματα (Pilates Mat) με τη χρήση μικρών οργάνων (μπάλες, λάστιχα, foam roller, αλτήρες κ.α.).

Περισσότερες πληροφορίες: Κατερίνα  Σπανίδη, Φυσικοθεραπεύτρια MSc | OMT, Clinical Pilates Instructor (PMA)

Κέρδισε 2 συνεδρίες Clinical Pilates στο σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας PHYSIOFIX-naturanrg

Πώς θα λάβεις μέρος στο διαγωνισμό;

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της  PHYSIOFIX  και της Νatura nrg   και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: 

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

   [

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

   

  Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και το κέντρο φυσικοθεραπείας PHYSIOFIX είναι ένα σύγχρονο διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από 1 συνεδρία Clinical Pilates

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και το κέντρο φυσικοθεραπείας PHYSIOFIX, καθώς και των συγγενών τους.

  1. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 14.09.2018. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1 Περιστέρι- Αθήνα) την 14.09.2018, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί.

   

  3.  Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

   Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από το κέντρο φυσικοθεραπείας PHYSIOFIX. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

   

   

   

   

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης

  Contact to Listing Owner

  Captcha Code