Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε τα 3 βήματα Υγείας για ενέργεια, υγιή μεταβολισμό & αποτοξίνωση

-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε τα 3 βήματα Υγείας για ενέργεια, υγιή μεταβολισμό & αποτοξίνωση

 

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της Natural Doctor που περιλαμβάνει τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής Vit C Incell, Complete D3, K2 & Cofactors, και One a Day Multivitamin, αξίας 93€ ανά σετ, που σας προσφέρουν ενέργεια, γερά οστά και ευεξία για να απολαμβάνετε και να χαίρεστε την ζωή καθημερινά.

Γνωρίστε τα συμπληρώματα διατροφής Natural Doctor

Τα συμπληρώματα διατροφής Natural Doctor συμπληρώνουν φυσικά τις ελλείψεις της καθημερινής διατροφής σε παιδιά και ενήλικες. Ακριβώς όπως και στη φύση, οι φόρμουλες Natural Doctor είναι ολοκληρωμένες, γιατί προσφέρουν ταυτόχρονη χορήγηση πολλαπλών θρεπτικών συστατικών που το καθένα είναι απαραίτητο για τη δράση του άλλου. Παρασκευάζονται με φυσικές πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας, αποκλειστικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κερδίστε τα "3 βήματα Υγείας" για ενέργεια, υγιή μεταβολισμό & αποτοξίνωση

  • Είναι χωρίς γλουτένη, γλυκαντικά, αρώματα, συντηρητικά, αλλεργιογόνα μαγιάς, σίτου ή γάλακτος ή άλλα χημικά πρόσθετα.
  • Σας τα προσφέρουμε με απόλυτη συνείδηση καθώς ταυτίζονται με το όραμα μας: να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σε έναν υγιέστερο κόσμο που θα χρησιμοποιεί με σύνεση τα πολύτιμα αγαθά που προσφέρει η φύση.
  • Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα,  καθώς και στην ιστοσελίδα της Natural Doctor,  Τ. 210 6773979

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της Natural Doctor  και της Νatura nrg, γράφοντας σε comment «την αγαπημένη σου δραστηριότητα όταν έχεις ελεύθερο χρόνο.»  και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: [contact-form-7 404 "Not Found"]

—————————————————————————————————————————————

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία  Natural Doctor διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από ένα σετ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της Natural Doctor που περιλαμβάνει τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής, Vit C Incell, Complete D3, K2 & Cofactors, και One a Day Multivitamin, που σας προσφέρουν ενέργεια, γερά οστά και ευεξία για να απολαμβάνετε και να χαίρεστε τη ζωή καθημερινά.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Natural Doctor, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 24.03.2017, ώρες 19.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 24.03.2017, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Natural Doctor. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης