Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-Κέρδισε ένα γιορτινό καλάθι με βιολογικές λιχουδιές

-ΕΛΗΞΕ-Κέρδισε ένα γιορτινό καλάθι με βιολογικές λιχουδιές

Tρεις (3) τυχερoί θα κερδίσουν από ένα καλάθι που περιέχει:
– Αναψυκτικό Ginger Ale Beutelsbacher 330ml (χωρίς ζάχαρη) ΒΙΟ
– Τσιπς κινόα Sour Cream Eatreal 30γρ (χωρίς γλουτένη)
– Καφές εσπρέσσο στιγμιαίος σε sticks 25Χ2γρ Naturata ΒΙΟ 
– Ηλιοσποροβούτυρο Eisbluemerl BIO 250γρ (χωρίς γλουτένη)
– Σοκολάτα γάλακτος νουγκάτ Rapunzel ΒΙΟ 100γρ
– Σάλτσα τομάτας με ψητή μελιντζάνα Naturata ΒΙΟ 290ml
– Μπισκότα χαρουπιού Werz 100γρ (Χωρίς γλουτένη) ΒΙΟ
– Σιρόπι καρύδας Rapunzel BIO 250γρ
– Σοκολάτα μαύρη με τζίντζερ & λεμόνι Naturata 100γρ ΒΙΟ
– Μπάρα καρύδας με μαύρη σοκολάτα Rapunzel ΒΙΟ 50γρ
– Οίνος Λευκός ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ 750ml ΒΙΟ – Κτήμα Tzivani


logo5H εταιρεία Bioart από τις κορυφαίες στο χώρο των βιολογικών προϊόντων, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα τον Ιούνιο του 2012, στο Ηράκλειο Αττικής (Λ. Ηρακλείου 408). Ένα χρόνο μετά τον Απρίλιο του 2013 ανοίγει και το 2ο κατάστημα της Ν. Ερυθραίας (Λ. Τατοίου 122) ενώ λίγο αργότερα στο δυναμικό της ήρθε να προστεθεί και το 3ο κατάστημα στην Άνοιξη (Λ. Μαραθώνος 45).
Η εταιρεία Βioart διαθέτει πλέον σήμερα στον κατάλογό της μια πλήρη γκάμα προϊόντων:

  • –τα ποιοτικότερα βιολογικά βότανα, μπαχαρικά και αποξηραμένα φρούτα
  • βιολογικά τρόφιμα από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού: RapunzelEisbluemerl, Naturgreen, Beutelsbacher, Werz, SpielbergerAllos, Naturata.
  • –αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια βάσης και άλλα προϊόντα αρωματοθεραπείας, σαπούνια ελαιολάδου με βότανα και προϊόντα ειδικά για τριχόπτωση
  • φυτικά καλλυντικά με πιστοποίηση NaTrue για τα βιολογικά συστατικά & πιστοποίηση BDIH για 100% φυτικά συστατικά από την εταιρεία Logona
  • οικολογικά απορρυπαντικά με διεθνείς αναγνωρίσεις και διακρίσεις από την Ecover και την Sonnet

—————————————————————————————————————–

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, like στις σελίδες facebook της Βioart και της Νatura nrg,  και share το ποστ του διαγωνισμού και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία ΒΙΟΑRΤ διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από ένα καλάθι με  βιολογικά προϊόντα από την εταιρεία Bioart.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία ΒΙΟΑRΤ, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις ώρες 7 μμ την 28.12.2016. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 28.12.2016, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία BIOARTΗ διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.