Αρχική Διαγωνισμοί -ΕΛΗΞΕ-Kέρδισε γνώση + ενέργεια

-ΕΛΗΞΕ-Kέρδισε γνώση + ενέργεια

 

Μάθε τα σωστά βήματα κι απόκτησε ένα ιδανικό σωματικό βάρος, τρεφόμενος υγιεινά, δίχως να παλεύεις διαρκώς με την πείνα σου.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και 3 τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο – οδηγός ισορροπημένης διατροφής «TΗΙΝ… positiveΜυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής» του Ευάγγελου Ζουμπανέα, Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity +  12 Μπάρες Ενέργειας της Lifefood, που σας προσφέρει η biosophy.gr


Λίγα λόγια για τα δώρα

TΗΙΝ… positive
Μυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής
Ευάγγελος Ζουμπανέας, ΔιαιτολόγοςΔιατροφολόγος, Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity
Εκδόσεις Μεταίχμιο
Το να είναι κάποιος ΠΑΧΥΣ ή ΛΕΠΤΟΣ δεν είναι θέμα δίαιτας αλλά θέμα φιλοσοφίας και προσωπικής σχέσης με το φαγητό.
Όπως το σώμα διαθέτει τους μηχανισμούς να θρέψει ένα σπασμένο κόκαλο, μέσα από τους ίδιους μηχανισμούς μπορεί να γιατρέψει οποιαδήποτε ασθένεια. Αρκεί να βρει το κατάλληλο θρεπτικό υπόστρωμα ώστε να λειτουργήσουν επαρκώς και αποτελεσματικά οι μηχανισμοί αυτοίασης που διαθέτει. Με τους ίδιους ακριβώς μηχανισμούς μπορεί να θεραπευτεί και η παχυσαρκία.
Κατανοώντας τους πιο απλούς βιοχημικούς μηχανισμούς όπως τη ρύθμισης της γλυκόζης στο αίμα και το μηχανισμό της πείνας και του κορεσμού  στο σώμα σου, τότε μπορείς να προβλέψεις κάθε φορά την επόμενη κίνηση για τη διαχείριση της πείνας. Εκμεταλλευόμενος  τη σωστή διαχείριση του χρόνου μέσω  ωρολογιακά προγραμματισμένων και σωστά συνδυασμένων γευμάτων  θα καταφέρεις «να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά απ’ την πείνα σου».
Εκτός από τα βιβλιοπωλεία μπορείτε να βρείτε το βιβλίο THIN… positive για Tablets και Pc διαθέσιμο στο διαδίκτυο. Για ipad, και iphone απαιτείται πρώτα η δωρεάν εφαρμογή του Μεταίχμιο από το Apple Store. Για εφαρμογές Android, από το Android Store 

Ακόμη, κερδίστε

12 Μπάρες Ενέργειας της Lifefood, που σας προσφέρει η biosophy.  
Φρέσκιες, χειροποίητες, βιολογικές και ωμές! Οι μπάρες ενέργειας της Lifefood είναι το ιδανικό σνακ για φυσική ενίσχυση ενέργειας. Γρήγορο και υγιεινό παρέχει ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών, βιταμινών και μετάλλων. Φτιάχνονται σε θερμοκρασία κάτω από 42οC για να διατηρήσουν αναλλοίωτα τα θρεπτικά χαρακτηριστικά των συστατικών τους. Vegan, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Λακτόζη, Χωρίς GMO.
Σε 12 διαφορετικούς, ακαταμάχητους, υγιεινούς συνδιασμούς! Σοκολάτα, Καρύδα, Κεράσι, Σύκο, Καρύδια Βραζιλίας, Βερίκοκο, Σοκολάτα – Πρωτεΐνη, Καρύδια Βραζιλίας – Guarana, Chia – Xυμός Κριθαριού, Μούρα – Μaca – Baobab, Μύρτιλλο – Κινόα, Χαρούπι – Φουντούκι.


Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της biosophy, θα βρείτε προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, (Τρόφιμα και Ροφήματα, Υπερτροφές, Σπόρους για φύτρα, Προϊόντα Vegan, Raw, Activated, Συμπληρώματα διατροφής και τονωτικά Φυτικά Μείγματα, κ.α) πλούσια σε θρεπτική αξία και επιλεγμένα με προσοχή έτσι ώστε να πληρούν τις μεθόδους και τους όρους ηθικής της βιολογικής καλλιέργειας και να υπόκεινται στα κριτήρια της αρχής του Δικαίου Εμπορίου (fairtrade).


Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, ακολούθησε τις κάνε share το διαγωνισμό και like στις σελίδες στο facebook της biosophy και και της Νatura nrg  και follow  στο Instagram της biosophy  και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: [contact-form-7 404 "Not Found"]

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία biosophy, διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν το βιβλίο – οδηγός ισορροπημένης διατροφής «TΗΙΝ… positiveΜυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής» του Ε. Ζουμπανέα, +  12 Μπάρες Ενέργειας της Lifefood, που προσφέρει η biosophy.gr
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία biosophy, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 02.03.2018, ώρες 19.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Mακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 02.03.2018, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Βiosophy. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Προηγούμενο άρθροΜετατρέψτε μια παλέτα σε αρωματικό κήπο στο μπαλκόνι σας!!!
Επόμενο άρθροH Ήπειρος εκπέμπει SOS