Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-Κέρδισε κορυφαία προϊόντα αντηλιακής προστασίας MACROVITA

-ΕΛΗΞΕ-Κέρδισε κορυφαία προϊόντα αντηλιακής προστασίας MACROVITA

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με Μacrovita
Δήλωσε συμμετοχή  και διεκδίκησε ένα σετ αντηλιακών Μacrovita με βιολογικά συστατικά για πρόσωπο και σώμα!
Θα κληρωθούν 3 τυχεροί, οι οποίοι θα κερδίσουν τα παρακάτω 2 προϊόντα αντηλιακής προστασίας MACROVITA, για πρόσωπο και σώμα.
ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ DD, SPF 50 TINTED
Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ιδανική και για χρήση σαν ελαφρύ make up. Προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, ματ όψη και φυσική κάλυψη. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο πρόκλησης εγκαυμάτων, αφυδάτωσης ή πρόωρης γήρανσης και απαλύνει το δέρμα, αφήνοντας ανάλαφρη και βελούδινη αίσθηση, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.
 

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ, SPF 30

Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο πρόκλησης εγκαυμάτων, αφυδάτωσης ή πρόωρης γήρανσης, ασκώντας συγχρόνως ενυδατική, αναζωογονητική και απαλυντική δράση.  

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ MACROVITA ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ
 MINERAL OIL, ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ PARABENS, ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΦΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
 

MACROVITA

Ανακαλύπτοντας την επιστήμη της φύσης

Η MACROVITA ιδρύθηκε πριν από 33 χρόνια, το 1984, ως αποτέλεσμα της σχέσης αγάπης των ιδρυτών της με την ομοιοπαθητική ιατρική και τη μελισσοθεραπεία.
Τα φυσικά καλλυντικά MACROVITA καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών όλης της οικογένειας. Πωλούνται στα φαρμακεία, σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων και σε πολλές ακόμη χώρες του εξωτερικού, και έχουν αποκτήσει φανατικούς καταναλωτές γιατί συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα με τη φυσικότητα η οποία πολλές φορές αγγίζει το 100%. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και η αποτελεσματικότητα των δραστικών συστατικών τους καλύπτεται με ειδικές εργαστηριακές ή κλινικές μελέτες. Δεν περιέχουν παραφινέλαιο, βαζελίνη, parabens ή μεταλλαγμένα φυτικά συστατικά και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
—————————————————————————————————————————————-
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της Νatura nrg  και της Macrovita  και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

Error: Contact form not found.


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία MACROVITA διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν, έκαστος, δύο κορυφαία προϊόντα αντηλιακής προστασίας, ήτοι: ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ DD, SPF 50 TINTED  και  ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ, SPF 30 της εταιρείας MACROVITA.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία MACROVITA, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 26.06.2017. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 26.06.2017, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία MACROVITA. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code