Αρχική Διαγωνισμοί – ΕΛΗΞΕ- Κέρδισε κορυφαία προϊόντα ελαιολάδου Nikolaou Family

– ΕΛΗΞΕ- Κέρδισε κορυφαία προϊόντα ελαιολάδου Nikolaou Family

mpoukalia-elaiolad0-nikolaou-family

3 τυχεροί κερδίζουν από 1 βιολογικό ελαιόλαδο 500ml και 4 σαπουνάκια χειροποίητα – ελαιολάδου 100% της εταιρείας Nikolaou Family. Συγκεκριμένα:

♥ Tο βιολογικό ελαιόλαδο  είναι πολυποικιλιακό (μανάκι, μεγαρίτικη και χωραϊτικη ποικιλία) εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται στο οικογενειακό ελαιοτριβείο, σε χαμηλή θερμοκρασία (ψυχρής έκθλιψης). Eχει κατακτήσει 3 βραβεία, εκ των οποίων το 1 (New York silver – November 2018) για την ξεχωριστή του συσκευασία και 2 bronze για την ποιότητα και τη γεύση του (London 2019 & Olymp Awards 2019).

♥ Tα σαπουνάκια είναι χειροποίητα – ελαιολάδου  100% και παράγονται στο εργαστήριο σαπουνιού με την ψυχρή μέθοδο, στεγνώνουν – ωριμάζουν με υπομονή για 4 εβδομάδες πριν συσκευαστούν και διατεθούν στους καταναλωτές τους. Κυκλοφορούν με τους 4 ήρωες της οικογένειας του κυρίου Σαπουνάκη (Σαπουνάκης, Άκης, Μανούλα, Ξανθούλα) σε 16 διαφορετικά αρώματα.

Nikolaou Family μια εταιρεία με μακρά ιστορία…

Η εταιρεία Nikolaou Family έχει μια μακρά και ενδιαφέρουσα ιστορία, που ανάγεται στους μεγαρικούς ελαιώνες το 1833. Τότε ξεκίνησε η ενασχόληση της οικογένειας με την ελαιοπαραγωγή, ενώ το 1875 εκδόθηκε η πρώτη άδεια λειτουργίας της.

Από τότε έχουν περάσει σχεδόν δύο αιώνες και η εταιρεία βρίσκεται στα χέρια της 6ης γενιάς Νικολάου. Η παραδοσιακή τεχνολογία επεξεργασίας του ελαιόκαρπου έχει εκχωρήσει τη θέση της στη σύγχρονη τεχνογνωσία επεκτείνοντας την εμπορική δραστηριότητα και εκτός των ελληνικών συνόρων. Τα προϊόντα της εταιρείας εξάγονται πλέον σε όλο τον κόσμο.

mpoukalaia- elaioladou-nikolaou-family

Tα τελευταία χρόνια,  η “Nikolaou family” προχώρησε στην πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων ελαιολάδου, στην προσθήκη νέων ετικετών, με βάση τις ανάγκες των καταναλωτών που εκτιμούν τις καινούργιες γεύσεις και τους τολμηρούς συνδυασμούς.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά η αφθονία που χαρίζει ο μεγαρικός ελαιώνας σε ροδοπέταλα, χαμομήλι, μέντα αλλά και οι γνήσιες μυρωδιές από πορτοκάλια, λεμόνια και τόσα άλλα βότανα και μπαχαρικά, ώθησε την “Nikolaou Family” στην παραγωγή παραδοσιακού, πολύ ποιοτικού και όμορφου σαπουνιού.


Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της Νatura nrg και της Nikolaou Family  και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία Nikolaou Family διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν, έκαστος, κορυφαία προϊόντα της εταιρείας Nikolaou Family ήτοι: από 1 βιολογικό ελαιόλαδο 500ml και 4 σαπουνάκια χειροποίητα – ελαιολάδου 100%

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Nikolaou Family, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 22.08.2019. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της ( Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 22.08.2019, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Nikolaou FamilyΗ διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

   

   

  Προηγούμενο άρθροΒάλτε τον ήλιο στη ζωή σας!
  Επόμενο άρθροΤα ελιξίρια της νεότητας είναι οι ορμόνες μας