Αρχική Διαγωνισμοί -ΕΛΗΞΕ- Κέρδισε κορυφαία προϊόντα ομορφιάς ROSVEDA

-ΕΛΗΞΕ- Κέρδισε κορυφαία προϊόντα ομορφιάς ROSVEDA

 

Κέρδισε  κορυφαία προϊόντα ομορφιάς ROSVEDA, Αγιουρβεδικής Ιατρικής – 100% Οργανικά. Θα κληρωθούν 3 τυχεροί, έκαστος θα κερδίσει τα κάτωθι 2 προϊόντα ομορφιάς: Guava Mask + Guava Scrub.

Guava Mask
Η Guava Mask είναι ένα ιδιαίτερο μείγμα εκχυλισμάτων βοτάνων, ελαίων, εξωτικών αργίλων εξ’ Ανατολής και του «υπερφρούτου» Guava. Διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες, αναζωογονεί και ανανεώνει. Χάρη στην έξοχη ισορροπία των συστατικών της, δρα άμεσα, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας. Απορροφά και απομακρύνει την περίσσεια του σμήγματος, ανοίγει τους πόρους, αποτοξινώνει το δέρμα, εξομαλύνει τις ανωμαλίες του, λειαίνει τις ρυτίδες και αφήνει το δέρμα λείο, σφριγηλό, ανανεωμένο και νεανικό. Καθαρίζει σε βάθος από τους κρυμμένους ρύπους και τις τοξίνες και τονώνει. Ενυδατώνει, θρέφει, αναδομεί και φωτίζει τα κουρασμένα και θαμπά δέρματα, χαρίζοντας ξεκούραστη όψη.

Guava Scrub
Το απολεπιστικό Guava, εκτός από τον καθαρισμό σε βάθος, διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες, αναζωογονεί και ανανεώνει, χάρη στο “υπερφρούτο” Guava που περιέχει. Με την τέλεια ισορροπία των συστατικών του, ενεργεί άμεσα, δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια. Ενισχύει την ανασύσταση και ανανέωση των κυττάρων και του συνδετικού ιστού τους. Καθαρίζει το δέρμα από μολύνσεις, μαύρα στίγματα, νεκρά κύτταρα, απομακρύνει τοξίνες και απαλύνει. Η τακτική του χρήση, εξασφαλίζει μια πραγματική μεταμόρφωση, σε ένα αναζωογονημένο, ομαλό, ενυδατωμένο, απαλό και λαμπερό δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και στο σώμα, με την ίδια αποτελεσματικότητα.

Γνώρισε τη Rosveda
Όλα τα προϊόντα Rosveda, είναι 100% φυσικά και βιολογικά, με συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες στα Ιμαλάια της βόρειας Ινδίας ακολουθώντας αυστηρά τις προδιαγραφές που ορίζει η Ayurveda. Ό,τι πιο φυσικό στην επιδερμίδα σας!
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της Νatura nrg   και της Rosveda 
και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία ROSVEDA   διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν, έκαστος τα δύο προϊόντα ομορφιάς Guava Mask + Guava Scrub της εταιρείας ROSVEDA.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία ROSVEDA, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 18.11.2016. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 18.11.2016, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία ROSVEDAΗ διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Προηγούμενο άρθροΓια την ποιότητα του αίματος, Hema-plex
Επόμενο άρθροΗ Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021