Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-Κέρδισε Superior Gourmet Eλιές των Βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου

-ΕΛΗΞΕ-Κέρδισε Superior Gourmet Eλιές των Βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου

Ελιά: Kαρπός ευλογημένος, σύμβολο γνώσης, σοφίας, αφθονίας, υγείας, δύναμης και ομορφιάς. Καρπός που μόνο οφέλη προσφέρει στον οργανισμό, γνωστός για τις καρδιαγγειακή του προστασία για τις αντικαρκινικές του ιδιότητες. Καρπός πολύτιμος που δεν έλειπε ποτέ από το τραπέζι των Ελλήνων, σκέτος ή με τον πολύτιμο χυμό του, το ελαιόλαδο.

37_to_39_awards_black_fb
Τα τελευταία χρόνια οι Bιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, με τα premium προϊόντα τους αποτελούν τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας μας στα προϊόντα της ελιάς, έχοντας  αποσπάσει τα πρώτα βραβεία και  σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας και ποιότητας, σε όλον τον κόσμο (ΗΠΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ,ΒEΛΓΙΟ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ κλπ). Συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με την τελειότητα στην αισθητική, πλέον, φιγουράρουν ανάμεσα στα καλύτερα εξειδικευμένα βιολειτουργικά προϊόντα στον κόσμο, εκπροσωπώντας επάξια το ελληνικό ελαιόλαδο και ελαιόκαρπο στις αγορές του εξωτερικού. www.bioarmonia.gr
elies sakellaropoulos

Ελιές … βόμβα υγείας

Αποτελέσματα της 1ης Κλινικής Μελέτης σχετικά με τη θετική επίδραση της κατανάλωσης ελιών τύπου Καλαμάτας στην προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος
Πρόσφατα, στις αρχές του προηγούμενου μήνα, στα πλαίσια του συνεδρίου της Διεθνούς Εταιρεία Ελαιοκανθάλης (OIS) που  πραγματοποιήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία με τη συμμετοχή 400 επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό,  παρουσιάστηκαν από την Δρ. Μάρθα-Σπυριδούλα Κατσαρού. βιοχημικό – βιοτεχνολόγο, τα αποτελέσματα της πρώτης κλινικής μελέτης σχετικά με τη θετική επίδραση της κατανάλωσης ελιών τύπου Καλαμάτας στο λιπιδαιμικό προφίλ υγειών εθελοντών και ειδικότερα στο λόγο LDL/HDL χοληστερόλης και την προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος
Η εν λόγω μελέτη απέδειξε ότι οι ελιές τύπου Καλαμάτας περιέχουν τα υψηλότερα επίπεδα φαινολικών ενώσεων ανάμεσα σε  30 διαφορετικούς τύπους  και ποικιλίες ελιάς, ελληνικής προέλευσης που ελέχθησαν. Οι επιτραπέζιες ελιές τύπου Καλαμών που χρησιμοποιήθηκαν για τη μελέτη, ήταν των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου με τον εμπορικό τύπο ΒΑΛΣΑΜΙΚΕΣ ( www.bioarmonia.gr )

—————————————————–

Παρουσίαση των προϊόντων του Διαγωνισμού

 1. Ελιές Πορτοκαλένιες

Ελιά Καλαμών σε συνδυασμό με πορτοκάλι και βότανα, κομμάτια της Λακωνικής Γης…

2. Λεμονένιες χωρίς ξύδι

Παράλληλες και αντίθετες ελιές καλαμών με χυμό, φλούδα λεμονιού και αρωματικά φυτά. Χωρίς ξύδι…. με “αντίθετες” γεύσεις…
3. Μηλένιες
Φρουτένιες ελιές με “πλουραλισμό” μήλου και μηλόξυδου, σε εμπλουτισμό βιολογικού ελαιόλαδου και αρωματικών φυτών.
4. Πινελιές με ούζο
Ελιές με ούζο, σε βιολογικό ελαιόλαδο, με γλυκόπικρο ξύδι και φλούδα λεμονιού, σε συνδυασμό γλυκάνισου, μαραθόσπορου με άγριο τσάι Πάρνωνα. Ένας “πίνακας”…αρωμάτων με “πινελιές” γεύσεων που περικλείουν μέσα τους …την Ελλάδα.
5. Τέλιες ελιές με βότανα
Εύσαρκες, ιδιαίτερες, φυσικά “προκλητικές”, ένα “έργον”… τέχνης με αρωματικά φυτά, για αυτούς που επιζητούν το κάτι άλλο…
6. Πράσινες με λεμόνι
Πράσινες μικρού μεγέθους, με λεμόνι, θρούμπι και βιολογικό ελαιόλαδο. Χαρακτηριστική γεύση με εκπληκτική επίγευση…
1
Όλα τα παραπάνω προϊόντα είναι βιολογικής καλλιέργειας,  9-μηνής φυσικής ζύμωσης – χωρίς παστερίωση – χωρίς συντηρητικά – τριπλής χειροποίητης διαλογής. 

 ————————————————————————-

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της Νatura nrg  https://www.facebook.com/naturanrg.gr?ref=hl και των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου https://www.facebook.com/ElaionesSakellaropoulou/?pnref=lhc
και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν  ο καθένας από 6 συσκευασίες επιτραπέζιας ελιάς, όπως παρουσιάζονται ανωτέρω.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 28.07.2016. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 28.07.2016, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Ελαιώνες ΣακελλαρόπουλουΗ διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.