Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-Κέρδισε το Life Threads Gold, το χρυσαφένιο άρωμα της La Prairie, 50...

-ΕΛΗΞΕ-Κέρδισε το Life Threads Gold, το χρυσαφένιο άρωμα της La Prairie, 50 ml

Το Life Threads Gold, το σαγηνευτικό γυναικείο άρωμα της La Prairie θα σας αποπλανήσει με τα πικάντικα άνθη του, τη γλυκύτητα του απαγορευμένου καρπού και την απόλυτη απόλαυση που προσφέρει. Βυθιστείτε μέσα στο ζεστό δαμάσκηνο και το μανταρίνι σε συνδυασμό με πλούσια μπαχαρικά και μύρο, που παραπέμπουν σε εξωτικά μέρη και αποπνέουν μια χρυσή ζεστασιά.
Συστατικά:
Κινέζικο δαμάσκηνο, Γαρύφαλλο, Μανταρίνι
Εξωτικό πιπέρι, Φλοιός Κανέλας, Κορίανδρος, Τριαντάφυλλο ποικιλίας Kyoto, Κρίνο, Υλάνγκ-υλάνγκ
Αυτοκρατορικό λιβάνι, Βανίλια, Πατσουλί, Χρυσαφένιο Μύρο, Κέδρος

logo-cosmetics-wp-admin-300x80

 EΠΩΝΥΜΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΣΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

cosmeticsdiscount.gr

Η Cosmetics Discount, o νέος ελληνικός διαδικτυακός προορισμός δραστηριοποιείται στο χώρο των επώνυμων καλλυντικών. Εδώ θα βρείτε επώνυμα αυθεντικά προϊόντα περιποίησης και θεραπείας προσώπου και σώματος, (La Prairie, D&G, Εscada, Hugo Boss, κ.α.) στις καλύτερες τιμές του διαδικτύου.  Η Cosmetics Discount δημιουργήθηκε πρόσφατα, από ανθρώπους με μακρά εμπειρία και γνώση στο χώρο των επώνυμων καλλυντικών. Όπως θα διαπιστώσετε, με την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα, cosmeticsdiscount.gr, τα προϊόντα προσφέρονται στις πλέον χαμηλές και ελκυστικές διαδικτυακές  τιμές, παγκοσμίως.  Εξειδικευμένα συνεργάτες, είναι στην διάθεσή σας, για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας δώσουν την απαραίτητη πληροφόρηση για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.
Info: Αρκαδίου 30, 155 62 Χολαργός Αττικής, Τ: 2106532817, 6941686856
Email: info@cosmeticsdiscount.gr
Web: cosmeticsdiscount.gr
——————————————————————-
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της Νatura nrg  https://www.facebook.com/naturanrg.gr?ref=hl
και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:
[contact-form-7 404 "Not Found"]
—————————————————————————————————————————————-

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία Cosmetics Discount  διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν το Life Threads Gold της  La Prairie
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Cosmetics Discount, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 18.00, την 13.04.2016. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα), την 13.04.2016, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Cosmetics DiscountΗ διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.