Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-Κέρδισε το πολυαναμενόμενο Hotel Living

-ΕΛΗΞΕ-Κέρδισε το πολυαναμενόμενο Hotel Living

Κέρδισε το πολυαναμενόμενο Hotel Living, που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Λιβάνη, βιβλίο στην αγγλική του έκδοση από τον οίκο Harper Collins πήρε διθυραμβικές κριτικές.

 
«Tο Hotel Living θα μπορούσε να είναι “Ο Mεγάλος Γκάτσμπι” μετενσαρκωμένος σε μια σύγχρονη κόλαση πέρα και από τη φαντασία του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ. Είναι οδυνηρό· είναι ευφυές και σέξι· είναι αστείο και τραγικό. Εν ολίγοις, πρόκειται για ένα τρομακτικά όμορφο βιβλίο».
Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο Μάικλ Κάνιγχαμ, best seller συγγραφέας, βραβευμένος με Πούλιτζερ, το πρώτο βιβλίο του Ιωάννη Πάππου, “Ηotel Living”, βιβλίο, που πραγματικά στην αγγλική του έκδοση από τον οίκο Harper Collins πήρε διθυραμβικές κριτικές. Το πολυαναμενόμενο Hotel Living, που κυκλοφόρησε πρόσφατα και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Λιβάνη ενώ η παρουσίασή του έγινε σήμερα 28/11 σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας
Αυθεντικότητα και ένταση είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν το «Hotel living» του συγγραφέα Ιωάννη Πάππου. Ένα εκπληκτικό βιβλίο για την απώλεια, για την αδυσώπητη ανάγκη να γίνεις κομμάτι της επιχειρηματικής κάστας και να διαπρέψεις, για την αναζήτηση του ίδιου μας του εαυτού, για την ευφορία και την διάλυση που μόνο ο έρωτας μπορεί να προκαλέσει. Καυστικό και σύγχρονο, παραθέτει με ωμότητα και χωρίς περιστροφές τις καταστάσεις που εξελίσσονται στο προσκήνιο και το παρασκήνιο των επιχειρήσεων και ταυτόχρονα, σκιαγραφεί έναν έρωτα από την γέννησή του μέχρι την πλήρη αποδόμησή του. Ένα μυθιστόρημα αντιθέσεων και αντιφάσεων.
img_8808
Η Νatura nrg και οι εκδόσεις Λιβάνη προσφέρουν 2 αντίτυπα του βιβλίου «Hotel Living» του Ιωάννη Πάππου.  Ο ίδιος, απόφοιτος του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Πανεπιστημίου Στάνφορντ στην Καλιφόρνια, έχει εργαστεί και στις δύο ακτές του Ατλαντικού ως σύμβουλος μάνατζμεντ, ενώ συνεισφέρει συχνά σε έντυπα και blogs, όπως η αμερικανική Huffington Post. Εξίσου συχνά και θερμά αναφέρεται και στις ελληνικές του ρίζες. Τον τόπο του, το Πήλιο και την Ελλάδα που είναι μες στην καρδιά του!
—————————————————————————————————————————————-
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like  στη σελίδα facebook της Νatura nrg  & share το ποστ του διαγωνισμού και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: [contact-form-7 404 "Not Found"]

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία Εκδόσεις Λιβάνης  διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου δύο  τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο του Ιωάννη Πάππου, Hotel Living, που μόλις κυκλοφόρησε.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Εκδόσεις Λιβάνης, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 02.12.2016. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 02.12.2016, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Eκδόσεις Λιβάνης. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης