Αρχική Διαγωνισμοί -ΕΛΗΞΕ-Κέρδισε βιολογικά προϊόντα Vegan αξίας 50,00 € από την εταιρεία BioArt 

-ΕΛΗΞΕ-Κέρδισε βιολογικά προϊόντα Vegan αξίας 50,00 € από την εταιρεία BioArt 

Κέρδισε βιολογικά προϊόντα Vegan αξίας 50,00 EUR από την εταιρεία BioArt. 

Τα προϊόντα θα δοθούν σε μία τσάντα PEΤ της Rapunzel για ψώνια.

H εταιρεία BioArt, από τις κορυφαίες στο χώρο των βιολογικών προϊόντων, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα τον Ιούνιο του 2012, στο Ηράκλειο Αττικής (Λ. Ηρακλείου 408). Ένα χρόνο μετά τον Απρίλιο του 2013 ανοίγει και το 2ο κατάστημα της Ν. Ερυθραίας (Λ. Τατοίου 122). Λίγο αργότερα στο δυναμικό της ήρθε να προστεθεί και το 3ο κατάστημα στην Άνοιξη (Λ. Μαραθώνος 45) ενώ πρόσφατα προστέθηκε και το κατάστημα του Γέρακα στη μεγάλη “βιολογική” αλυσίδα…

3 τυχερoί θα κερδίσουν από ένα “καλάθι” που περιέχει:

 • Μπιφτέκι από κινόα ΒΙΟ Fitfood
 • Vegan φέτες αλλαντικών ΒΙΟ Fitfood
 • Σάλτσα κάρυ – ανανά χωρίς ζάχαρη BIO Naturata
 • Σοκολάτα vegan τραγανή με ρύζι & κινόα BIO Naturata
 • Πέστο κάνναβης με λιαστή τομάτα Il Nutrimento BIO
 • BIONELLA επάλειψη σοκολάτας & φουντουκιού Rapunzel BIO
 • Αγιουρβεδικό Μούσλι ”Καλημέρα” RAP 500γρ ΒΙΟ
 • Ηλιοσποροβούτυρο ΒΙΟ Eisbluemerl
 • ΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΚΟΛΟΚΥΘ.& ΚΟΛΙΑΝΔ.Naturgreen 310γρ ΒΙΟ
 • Ταχίνι αναποφλοίωτο Φυσιοθεραπευτική ΒΙΟ
 • ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ light Simply Bio 250γρ ΒΙΟ

viologika-vegan-trofima

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της Νatura nrg   και της Bioart  και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία ΒioΑrt  διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από ένα καλάθι με  βιολογικά προϊόντα Vegan αξίας 50,00 EUR από την εταιρεία Bioart.

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία ΒioΑrt, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 28.03.2019. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Mακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 28.03.2019, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία BIOART, κατάστημα Λ. Ηρακλείου 408, Ηράκλειο ΑττικήςΗ διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Προηγούμενο άρθροΠώς επιτυγχάνεται η συναισθηματική ασφάλεια σε μια σχέση και στο γάμο;
  Επόμενο άρθροΠώς να φυτέψετε μαρούλια σε γλάστρες