Αρχική Διαγωνισμοί -ΕΛΗΞΕ – Κέρδισε μοναδικά βιβλία – οδηγούς ζωής από τις εκδόσεις Πεδίο

-ΕΛΗΞΕ – Κέρδισε μοναδικά βιβλία – οδηγούς ζωής από τις εκδόσεις Πεδίο

73

Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κέρδισε μοναδικά βιβλία – οδηγούς ζωής από τις εκδόσεις Πεδίο. Θα κληρωθούν 4 νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν ένα αντίτυπο επιλογής τους, επιλέγοντας ανάμεσα στους παρακάτω τίτλους βιβλίων
NIKHSTE TH GRINIA

Advertisements

1. ΝIKHΣΕ την γκρίνια   

Συγγραφέας: Christine Lewicki
Εικονογράφηση: Margaux Matin
Μετάφραση: Λουκία Μπεζέ
Επιμέλεια-προσαρμογή: Χρύσα Ξενάκη
Το βιβλίο «ΝΙΚΗΣΕ την Γκρίνια» είναι ένας πρωτοποριακός οδηγός με ασκήσεις, τεστ και πρόγραμμα δράσης κατά της γκρίνιας. Η γκρίνια, λέει η συγγραφέας, είναι μια στάση ζωής, μια συνήθεια του μυαλού που συχνά συνδέεται με την κουλτούρα του ατόμου. Στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στη Γαλλία γκρινιάζουμε πολύ, στις ΗΠΑ, ίσως, γκρινιάζουν λιγότερο ενώ στο Μπαλί και στον Μαυρίκιο οι άνθρωποι δεν γκρινιάζουν, επειδή αποδέχονται αυτό που η ζωή τούς επιφυλάσσει, χωρίς να προσπαθούν να δίνουν θετικούς ή αρνητικούς χαρακτηρισμούς.

NIKHSTE TO STRESS-500x5002. ΝΙΚΗΣΕ το στρες

Συγγραφείς: Patrick Amar & Silvia Andre
 Μετάφραση: Λουκία Μπεζέ
Επιμέλεια-προσαρμογή: Χρύσα Ξενάκη
Το βιβλίο «ΝΙΚΗΣΕ το Στρες» ασχολείται με μια πολύ σοβαρή σωματική-ψυχική κατάσταση, το στρες…Κάτι πολύ παραπάνω από απλό άγχος, το στρες είναι μια σοβαρή ασθένεια του αιώνα μας, με πραγματικά σωματικά συμπτώματα που μας παραλύουν κυριολεκτικά.. Ο εν λόγω εμπεριστατωμένος οδηγός συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη και την εμπειρία με την εφαρμογή, βοηθώντας αποδεδειγμένα το άτομο να ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το καταστροφικό για τη ζωή του στρες.

Γνώρισε τη σειρά βιβλίων «Νίκησε…» των εκδόσεων Πεδίο 

Η σειρά βιβλίων «Νίκησε…» από τις εκδόσεις Πεδίο, περιλαμβάνει βιβλία – οδηγούς,  που καταπιάνονται με καίρια προβλήματα της σύγχρονης πραγματικότητας, όπως είναι οι κάθε λογής φόβοι, η εμμονή με το διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας, η γκρίνια, το υπερβολικό στρες κ.ά. Οι συγγραφείς των βιβλίων, όλοι ειδικοί στο πεδίο τους, προτείνουν ολοκληρωμένα προγράμματα δράσης, με απλό και κατανοητό τρόπο, που βοηθούν τον αναγνώστη αφού εντοπίσει τις αιτίες του προβλήματος, να σχεδιάσει ένα πλάνο αντιμετώπισης
——————————————————————————————————————————–
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της Νatura nrg  και των εκδόσεων Πεδίο και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία “Εκδόσεις Πεδίο” διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 4  τυχεροί θα κερδίσουν έναν τους παραπάνω 2 τίτλους βιβλίων. Συνολική αξία δώρων: 51,60€.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Εκδόσεις Πεδίο, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 20.00 την 04.09.2017. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 04.09.2017, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 4 νικητές και 4 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση κάθε  νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την από Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5. Για την περιφέρεια, τα δώρα θα αποσταλούν στους νικητές μέσω courier.
Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Προηγούμενο άρθροΆνοιξαν οι εγγραφές για το πιο premium αθλητικό festival
Επόμενο άρθροΓιώργος Νταλάρας – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ενώνουν τις φωνές για τους σκοπούς της Ένωσης Μαζί για το Παιδί