ΔιαγωνισμοίΕΛΗΞΕ-Κερδίστε 1 φίλτρο νερού από την εταιρεία PSB Water Hellas

ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε 1 φίλτρο νερού από την εταιρεία PSB Water Hellas

Ένα μεγάλο δώρο σάς περιμένει! 

Με αφορμή την
Παγκόσμια Ημέρα Νερού
στις 22 Μαρτίου
ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει
ένα φίλτρο νερού CSP9 E
της εταιρείας PSB Water Hellas
αξίας 130€

Φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα και μικρόβια μολύνουν συχνότερα από όσο νομίζουμε το νερό που πίνουμε. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος και να το απαλλάξετε από τις χημικές ουσίες και να ελέγξετε την ποιότητά του! Τα φίλτρα νερού είναι ο απλούστερος και οικονομικότερος τρόπος για να πίνουμε καθαρό νερό!

Εμείς εμπιστευόμαστε την P.S.B Water Hellas  με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και 50 κωδικούς προϊόντων.

Γιατί φίλτρο νερού CSP9 E

Τα φίλτρα Mitsubishi Rayon είναι φίλτρα νερού υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουν σύστημα τριπλής επεξεργασίας νερού με δυνατότητα αλλαγής ανταλλακτικού. 

Εύκολη αλλαγή ανταλλακτικού & τοποθέτηση.
Οθόνη απεικόνισης LCD ενδείξεων λειτουργιών φίλτρου.
Τεχνολογία πρότυπου συνδυασμού κεραμικού, ενεργού άνθρακα και κοίλου φίλτρου μεμβράνης ινών.
Ελαττώνει χλώριο, τριχαλο – μεθάνες, μόλυβδο, οσμές, βακτηρίδια, σκουριά κ.ά. Εξασφαλίζει υψηλή αναλογία ροής νερού ακόμη και με μειωμένη πίεση του δικτύου ύδρευσης.

Γνωρίστε τη P.S.B Water Hellas

Εδώ θα βρείτε φίλτρα νερού για την κουζίνα, φίλτρα νερού για το μπάνιο, την κεντρική παροχή, για ψυγεία και ψύκτες καθώς και το φορητό φίλτρο νερού. Η εγκατάσταση του φίλτρου είναι απλή και άμεση. 

♦  Η P.S.B Water Hellas παρέχει στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας για την προστασία της υγείας της σύγχρονης οικογένειας.

♦ Φίλτρα νερού για την κουζίνα, το μπάνιο, την κεντρική παροχή καθώς και συστήματα αφαλάτωσης, φορητά φίλτρα νερού και συσκευές όζοντος.
♦ Μέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει και τη  διευρύνει συνεχώς, σας δίνει τη λύση σε κάθε είδος προβλήματος του νερού σας.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like στις σελίδες facebook της PSB Water Hellas και της Νatura nrg  και share τον διαγωνισμό και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία PSB Water Hellas, διεξάγουν διαγωνισμό όπου 1 τυχερός/ή θα κερδίσει ένα φίλτρο νερού CSP9 E.

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία PSB Water Hellas, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 30.03.2022, ώρες 15.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 30.03.2022, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθεί 1 νικητές και 1 αναπληρωματικός.
  3. Μετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται τα πλήρη στοιχεία του νικητή (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους του καθενός στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι ο τυχερός νικητής.

  Ο νικητής παραλαμβάνει το δώρο του από την εταιρεία PSB Water Hellas. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά το δώρο που δεν αναζητήθηκε ή δεν παραλήφθηκε έγκαιρα από τον νικητή. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Πηγή: www.naturanrg.gr 

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης