ΔιαγωνισμοίΕΛΗΞΕ- Κερδίστε 10 μοναδικά σνακ χωρίς γλουτένη

ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε 10 μοναδικά σνακ χωρίς γλουτένη

3 τυχεροί κερδίζουν εδέσματα υψηλής βιολογικής αξίας  από την εταιρεία MKM Vitality Organic food and beverage

Συγκεκριμένα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα κάτωθι μοναδικά προϊόντα. SCHNITZER, ελεύθερα γλουτένης.

Κέικ (muffin) με Μαύρη Σοκολάτα, ΒΙΟ, χωρίς γλουτένη και λακτόζη

Μίνι κέικ με μύρτιλα, ΒΙΟ, χωρίς γλουτένη και λακτόζη

Μίνι κέικ σοκολάτας, ΒΙΟ, χωρίς γλουτένη 

Ψωμάκια για Πρόγευμα, ΒΙΟ, χωρίς γλουτένη και λακτόζη, χωρίς ζάχαρη

Ψωμί λευκό μπαγκεττίνι καλαμποκιού, ΒΙΟ, χωρίς γλουτένη και λακτόζη, χωρίς ζάχαρη

Μίνι κέικ Λεμονιού, ΒΙΟ, χωρίς γλουτένη και ίχνη λακτόζης

Μίνι Μάφιν Σοκολάτας, ΒΙΟ, χωρίς γλουτένη και ίχνη λακτόζης

Μίνι Μάφιν Στρατσιατέλλα, ΒΙΟ, χωρίς γλουτένη και ίχνη λακτόζης

Μπάρα με Αμύγδαλα, Σπόρους Βρώμης, Κινόα και κομματάκια Μήλου, ΒΙΟ, χωρίς γλουτένη και ίχνη λακτόζης 

Μπάρα με Αμύγδαλα, Σπόρους Βρώμης, Κινόα και Κράνμπερις, ΒΙΟ, χωρίς γλουτένη και ίχνη λακτόζης

Διατίθενται σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων και σε επιλεγμένα super markets


 SCHNITZER- Χωρίς Γλουτένη

Η  γερμανική εταιρία SCHNITZER δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των ατόμων  που πάσχουν από κοιλιοκάκη ή έχουν δυσανεξία στη γλουτένη. Εκτός από ελεύθερα γλουτένης, πολλά από τα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά είναι ελεύθερα από διάφορα αλλεργιογόνα (λακτόζη, γαλακτοκομικά γενικότερα, σόγια, αυγό, ξηρούς καρπούς κ.α. ). Επίσης  τα περισσότερα προϊόντα είναι βιολογικά, χωρίς ζάχαρη και ελεύθερα από γενετικώς τροποποιημένους οργανισμούς (GMO’s)


♦ Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε LIKE στις σελίδες της MKM Vitality Organic food and beverage  και της Νatura nrg 

♦ Κοινοποίησε (share) το διαγωνισμό στη σελίδα σου στο facebook   και

οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

   

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η ιστοσελίδα www.naturanrg.gr  (διοργανώτρια) και η εταιρεία MKM Vitality διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν 10 μοναδικά προϊόντα. SCHNITZER, ελεύθερα γλουτένης, υψηλής βιολογικής αξίας.

  Οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία MKM VITALITY ΕΠΕ, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 μ.μ. την 14.05.2020. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 14.05.2020, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία MKM Vitality    Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  πηγή: natura nrg.gr

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης