Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε 3 καλάθια λαχταριστά βιολογικά αρτοποιήματα από τον Κρητικό Φούρνο Οικογένεια...

-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε 3 καλάθια λαχταριστά βιολογικά αρτοποιήματα από τον Κρητικό Φούρνο Οικογένεια Μαθιουδάκη”

3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από ένα καλάθι  με λαχταριστά αρτοποιήματα, όπως περιγράφονται παρακάτω. Το κάθε καλάθι περιέχει

 1. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΑ ΑΡΓΗΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΒΙΟ

Από 100% αλεύρι δίκοκκο σταριού ολικής άλεσης TRITICUM DICOCCUM και 100% φυσικό προζύμι. Με θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου. Πλούσιο σε ιχνοστοιχεία.
Κρητική γεύση υψηλής διατροφικής αξίας.

 1. ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΑ AΠΟ ΑΛΕΥΡΙ ΔΙΚΟΚΚΟΥ ΣΤΑΡΙΟΥ ΒΙΟ

Από 100% αλεύρι δίκοκκο σταριού ολικής άλεσης TRITICUM DICOCCUM και 100% φυσικό προζύμι. Πλούσιο σε ιχνοστοιχεία. Με θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου. Κρητική γεύση υψηλής διατροφικής αξίας.

 1. ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ 100% ΔΙΚΟΚΚΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΙΟ

Με ζάχαρη, γάλα και λάδι καρύδας, φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, ξύσμα λεμονιού, σόδα χωρίς αλουμίνιο και θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου. Με πολύ χαμηλά ποσοστά γλουτένης.
Ένα κουλουράκι νόστιμο και υγιεινό!!!

 1. ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ 100% ΔΙΚΟΚΚΟ ΑΛΕΥΡΙ ΒΙΟ

Με ζάχαρη καρύδας, γάλα καρύδας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης, σουσάμι, σόδα χωρίς αλουμίνιο, και θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου.  Ένα τραγανό, νόστιμο και υγιεινό κριτσίνι!

 • Χωρίς ζάχαρη
 • Χωρίς ζωικά παράγωγα
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα
 • Αποτελεί πηγή εδώδιμων ινών
 • Με πολύ χαμηλά ποσοστά γλουτένης

————————————————————————————————-

 Κρητικός Φούρνος – Οικογένεια Μαθιουδάκη 

Με 38 χρόνια πορείας στο χώρο της αρτοποιίας και της υγιεινής διατροφής, καθώς και 10 συνεχή χρόνια στο χώρο των βιολογικών αρτοποιημάτων, o «Κρητικός Φούρνος – Οικογένεια Μαθιουδάκη συνεχίζει καινοτομικά να πρωτοπορεί, με σεβασμό στη Φύση & τον Άνθρωπο!

Ο πατέρας, Παύλος Μαθιουδάκης, ήταν από τους πρωτοπόρους δημιουργούς των αρτοποιημάτων ολικής άλεσης, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στις επόμενες γενιές Μαθιουδάκη για ολοένα και πιο εμπνευσμένες διατροφικά δημιουργίες. Το εργαστήρι «Κρητικός Φούρνος – Οικογένεια Μαθιουδάκη» στο πέρασμα του χρόνου δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα βιολογικών, γευστικών αρτοποιημάτων χωρίς ζάχαρη & ζωικά παράγωγα.

   VeganTM 327C-smallΣήμερα, είναι το 1o αμιγώς βιολογικό εργαστήριο αρτοποιημάτων στην Ελλάδα, με πιστοποίηση των προϊόντων του από την Vegan Society. Στα αρτοποιεία «Μαθιουδάκη» με το διακριτικό σήμα της Vegan Society θα βρείτε γνήσιο, νόστιμο, φρέσκο ψωμί και πολλούς άλλους μικρούς θησαυρούς που θα σας εντυπωσιάσουν… σ’ ένα πανελλήνιο δίκτυο 75 συνεργαζομένων καταστημάτων βιολογικών προϊόντων.

—————————————————————————————————————————————

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook των αρτοποιημάτων Μαθιουδάκη και της Νatura nrg  και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία  Κρητικός Φούρνος – Οικογένεια Μαθιουδάκη, διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από ένα καλάθι  με λαχταριστά αρτοποιήματα, όπως περιγράφονται παραπάνω.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Κρητικός Φούρνος – Οικογένεια Μαθιουδάκη, καθώς και των συγγενών τους.

 1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
 2. Ο διαγωνισμός λήγει την 13.10.2017, ώρες 19.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Mακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 13.10.2017, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
 3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Κρητικός Φούρνος – Οικογένεια Μαθιουδάκη. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης