Αρχική Διαγωνισμοί – ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε 3 πρωτεΐνες Sunwarrior Classic Plus από τη Biosophy

– ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε 3 πρωτεΐνες Sunwarrior Classic Plus από τη Biosophy

91
andras-kanei-gymastiki-poli

 

3 τυχεροί θα κερδίσουν από μία συσκευασία πρωτεΐνης Sunwarrior Classic Plus πιστοποιημένη βιολογική, φυτικής προέλευσης, από την Biosophy με γεύση βανίλια.

Θα σας δώσει  το έξτρα boost που θέλετε και χρειάζεστε!

Η Classic Plus πρωτεΐνη της Sunwarrior είναι η εξελιγμένη έκδοση της αγαπημένης κλασικής Πρωτεΐνης Ρυζιού της Sunwarrior που δημιουργήθηκε για να εμπλουτίσει το προφίλ αμινοξέων με καταπληκτικά συστατικά όπως Αρακά, Σπόρους Chia, Κινόα και Αμάρανθο.

Advertisements

Ωμή, πιστοποιημένη βιολογική, φυτικής προέλευσης και πανίσχυρη, η Classic Plus σας δίνει το έξτρα boost που θέλετε και χρειάζεστε! Θα λατρέψετε τη γεύση και την υφή της, την καλύτερη αφομοίωση και την εύκολη πέψη που προσφέρει στον οργανισμό.

Ετοιμαστείτε να ανεβάσετε τις προπονήσεις σας σε νέο επίπεδο!  Ιδανική για όσους θέλουν να αυξήσουν τη μυική τους μάζα, να χάσουν λίπος ή να είναι εξαιρετικά υγιείς και fit!   

Βιολογική – Ωμή – Vegan – XΩΡΙΣ γαλακτοκομικά γλουτένη σόγια ζάχαρη σιτάρι ή μαγιά.

XΩΡΙΣ γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς(GMOs) –  Ακτινοβολία – Διαλυτές – Τεχνητά αρώματα ή χρώματα –  Τεχνητά συντηρητικά


Περιέχει 5 Καταπληκτικά Συστατικά

⇒ Καστανό Ρύζι Ολικής Άλεσης

 Το Καστανό Ρύζι της Classic Plus είναι ωμό (θερμική επεξεργασία μικρότερη των 32oC) και ενεργοποιημένο, προϊόν βιοζύμωσης από Ωμά Φύτρα Καστανού Ρυζιού ολικής, την ώρα που βρίσκονται στο maximum της θρεπτικότητας τους.

⇒ Κινόα

Η κινόα είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, ασβέστιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Αυτοί οι σπόροι ‘δημητριακού’ εξισορροπούν άριστα το προφίλ αμινοξέων, χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό με γλουτένη.

⇒ Αρακάς (Κίτρινα Μπιζέλια)

 Η πρωτεΐνη από τα μπιζέλια (αρακά) ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις του οργανισμού σε απαραίτητα αμινοξέα όπως Λυσίνη, Αργινίνη, Γλουταμίνη, Λευκίνη, Ισολευκίνη και Βαλίνη (διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέων – BCAAs). .

⇒ Σπόροι Chia

Οι σπόροι Chia είναι οι μικροσκοπικές υπερθρεπτικές ‘βόμβες’ που χρησιμοποιούσαν οι Αζτέκοι για να θρέψουν τους πολίτες, το στρατό, τους κυνηγούς και τους δρομείς τους. 

⇒ Αμάρανθος

 Έχει διαθρεπτικό προφίλ παρόμοιο με αυτό της κινόας και την ίδια χρησιμότητα όπως το ρύζι, καθιστώντας το μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στη θέση των δημητριακών και των σπόρων.

Πώς μπορείτε να την απολαύσετε:

Προσθέστε την Protein Plus στο αγαπημένο σας ρόφημα (προτιμούμε όλα τα φυτικά γάλατα). Ανακατέψτε την στο μπλέντερ με φρούτα, υπερτροφές, supergreens και πάγο, για να φτιάξετε ένα σούπερ δυναμωτικό smoothie! Χρησιμοποιήστε την σε συνταγές, όπως σπιτικές μπάρες, τρουφάκια, μπισκότα και άλλα.

diagonismos-naturanrg

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και το Μέγαρο Μουσικής, διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές  θα κερδίσουν από μία συσκευασία  Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της Biosophy και της Νatura nrg   και στη σελίδα της Biosophy στο Instagram οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Biosophy, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 01.02.2019, ώρες 19.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 01.02.2019, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους  από την εταιρεία Biosophy μέσω αποστολής με courierΗ διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Πηγή: www.naturanrg.gr

   

  Προηγούμενο άρθροTop fitness trends – Οι κορυφαίες τάσεις γυμναστικής για το 2019
  Επόμενο άρθροΚάνε κράτηση στο prenatal και postnatal Body in Balance Weekend