Αρχική Διαγωνισμοί -ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε 5 EMR SHIELD για όλα τα κινητά – Θωρακισμένη Πλάτη Κινητού...

-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε 5 EMR SHIELD για όλα τα κινητά – Θωρακισμένη Πλάτη Κινητού από την ακτινοβολία, με εκπληκτική μόνωση (80 dB)

Κερδίστε 5 EMR SHIELD για όλα τα κινητά - Θωρακισμένη Πλάτη Κινητού από την ακτινοβολία, με εκπληκτική μόνωση (80 dB)
Κερδίστε 5 EMR SHIELD για όλα τα κινητά - Θωρακισμένη Πλάτη Κινητού από την ακτινοβολία, με εκπληκτική μόνωση (80 dB)

Θα κληρωθούν 5 νικητές.  Κάθε νικητής μπορεί να κερδίσει από μία πλάτη.

Το προϊόν EMR SHIELD είναι μια ακτινο-μονωτική πλάτη θωράκισης – ασπίδα προστασίας από την ηλεκτρομαγνητική (EMR) ακτινοβολία υψηλών συχνοτήτων (30 MHz – 18 GHz) που εκπέμπουν κινητά και tablet, με εκπληκτική μόνωση 80 dB.  Το προϊόν είναι πιστοποιημένο από τον Ομ. Καθηγητή Λουκά Χ. Μαργαρίτη (Τομέας Βιολογίας Κυττάρου & Βιοφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών).
Τα EMR SHIELD είναι τα ΛΕΠΤΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με πάχος μόλις 0,25 mm (ή 2,5 δέκατα του χιλιοστού). Αποτελούν Ελληνική πρωτοπορία, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα.
Κερδίστε 5 EMR SHIELD για όλα τα κινητά - Θωρακισμένη Πλάτη Κινητού από την ακτινοβολία, με εκπληκτική μόνωση (80 dB)

Πώς να τοποθετήσετε την πλάτη στο κινητό σας:

Τοποθετείται (σφηνώνεται) μεταξύ της συσκευής σας και οποιασδήποτε απλής θήκης του εμπορίου έχετε για τη συσκευή σας.

  1. Τοποθετήστε τη συσκευή σας πάνω στο EMR SHIELD (από τη γκρι πλευρά) και κάντε με ένα μαρκαδόρο οινοπνεύματος (αυτοί που γράφουν πάνω σε CD) το περίγραμμα της συσκευής σας
  2. Με ένα ψαλίδι, κόψτε όσο υλικό περισσεύει από το EMR SHIELD
  3. Τοποθετήστε το EMR SHIELD μέσα στη θήκη σας και κατόπιν το κινητό σας

Αν θέλετε μπορείτε επίσης να κόψετε τρύπες στο EMR SHIELD σε σημεία που υπάρχει κάμερα, ηχείο κλπ
Κερδίστε 5 EMR SHIELD για όλα τα κινητά - Θωρακισμένη Πλάτη Κινητού από την ακτινοβολία, με εκπληκτική μόνωση (80 dB)Τα EMR SHIELD κατασκευάζονται για πάρα πολλά μοντέλα κινητών και tablet. Πατήστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία για να γνωρίσετε όλα τα μοντέλα.
Κερδίστε 5 EMR SHIELD για όλα τα κινητά - Θωρακισμένη Πλάτη Κινητού από την ακτινοβολία, με εκπληκτική μόνωση (80 dB)

Γνωρίστε την εταιρεία MOBILEpro.eu

Η MOBILEpro ασχολείται από το 2008 με τη Θωράκιση από την EMF/EMR Ακτινοβολία, κατασκευάζοντας προϊόντα θωράκισης αλλά πουλά και διάφορα άλλα υλικά θωράκισης & μετρητές ακτινοβολίας.  Συνεργάζεται με το Τμ. Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών για το σκοπό αυτό.  Στο web site της μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την ακτινοβολία, διεθνή όρια, SAR συσκευών, νέα, έρευνες, links, συμβουλές αλλά και τρόπους προστασίας με υλικά θωράκισης. Ακτινοβολία εκπέμπουν όσες συσκευές λειτουργούν ασύρματα (κινητά, tablet, laptop κλπ) αλλά και οι ηλεκτροβόρες ηλεκτρικές συσκευές, όπως και οι πυλώνες, οι μετασχηματιστές και τα καλώδια της ΔΕΗ.
Τα ελληνικά προϊόντα της με τις ονομασίες MOBILEpro, EMR SHIELD και SUPERBOX πωλούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ειδικά για τα Ελληνικά προϊόντα η εταιρεία προσφέρει και πρόγραμμα ανταμοιβής, όπου μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της με πόντους  από προηγούμενες αγορές σας.
Μπορείτε να δείτε έναν οδηγό με όλα τα προϊόντα προστασίας και θωράκισης από την ακτινοβολία
Info: Web site: www.mobilepro.eufb: MOBILEpro.eu, τηλ.: 210 3212 500, e-mail: info@mobilepro.eu, Λυδίας 32, 16121, Καισαριανή.
—————————————————————————————————————————–
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της Νatura nrg   και της MOBILEpro.eu 
και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία «MOBILEpro.eu»  διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από μία Θωρακισμένη Πλάτη Κινητού από την ακτινοβολία, με εκπληκτική μόνωση (80 dB) -EMR SHIELD για όλα τα κινητά έως 8×15 cm –
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία «MOBILEpro.eu», καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 28η.09.2016. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 28.009.2016, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία «MOBILEpro.eu»Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Προηγούμενο άρθρο6η Οικογιορτή Γαλλικού Ποταμού στο Καλοχώρι
Επόμενο άρθροΜούστος παραδοσιακά!!