Αρχική Διαγωνισμοί -ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε 5 σετ από τα πράσινα καθαριστικά ECOS

-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε 5 σετ από τα πράσινα καθαριστικά ECOS

Καθαρίστε και περιποιηθείτε το σπίτι σας με τη δύναμη της φύσης!
Με συστατικά που προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες.

50 χρόνια ECOS:  Νο 1 πράσινο απορρυπαντικό στις ΗΠΑ
Τα ασφαλέστερα προϊόντα καθαρισμού στην Αμερική
(βραβείο EPA ) 

 

Κερδίστε 5 σετ από τα πράσινα καθαριστικά ECOS. 
Κάθε σετ περιλαμβάνει τα εξής 4 προϊόντα
Συγκεκριμένα θα κληρωθούν 5 νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν  από ένα σετ των παρακάτω προϊόντων:

 

Υποαλλεργικό  απορρυπαντικό ρούχων  με φυσικό άρωμα βιολογικής Λεβάντας 

9755-Ecos-Laundry-Organic-Lavender-1.5lt-front-1Το  κορυφαίο σε πωλήσεις στην Αμερική, (2Χ) – Διπλά Υπερσυμπυκνωμένο απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε όλα τα υφάσματα και σε όλες τις θερμοκρασίες και διατηρεί ζωντανά τα χρώματα. Με ισορροπημένο pH και φυτικής προέλευσης συστατικά, είναι οικονομικό και υψηλής ποιότητας απορρυπαντικό. Διατίθεται σε 2 αρώματα: Μανόλια & Κρίνος, Βιολογική Λεβάντα και Χωρίς Άρωμα.

Υποαλλεργικό απορρυπαντικό για πλύσιμο πιάτων στο χέρι με φυσικό άρωμα Αμύγδαλο

9700-Ecos-Hand-Dishwashing-Liquid-Almond-front-1
Το υπερσυμπυκνωμένο, χαμηλού αφρισμού, ασφαλές και πολύ αποτελεσματικό υγρό καθαριστικό πιάτων ECOS®, καθαρίζει και απομακρύνει τα λίπη ενώ είναι συγχρόνως απαλό με το δέρμα. Παρασκευάζεται με συστατικά φυτικής προέλευσης, είναι μη τοξικό, άμεσα βιοδιασπώμενο και με ισορροπημένο pH χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Διατίθεται σε 3 φυσικά αρώματα: Αμύγδαλο, Γκρέιπφρουτ και Λεβάντα.

Απορρυπαντικό γενικής χρήσης με εκπληκτικό φυσικό  άρωμα Πορτοκαλιού   

9706-Ecos-All-Purpose-Cleaner-Natural-Orange-front-1 Αποτελεσματικά σε όλα τα μέρη του σπιτιού και κυρίως σε γυαλιστερές επιφάνειες όπως ο γρανίτης και το μάρμαρο. Δεν αφήνουν θαμπάδες και υπολείμματα. Μη τοξικά, άμεσα βιοδιασπώμενα, με ισορροπημένο pΗ, με βιώσιμα και φυτικής προέλευσης συστατικά. Καθαρίζουν εύκολα και με ασφάλεια, είναι περιβαλλοντικά φιλικά και αρωματίζουν με τη φυσική δύναμη του Πορτοκαλιού και του Μαϊντανού.

Σαπούνι χεριών με φυσικό εκπληκτικό βιολογικό άρωμα  Λεμονόχορτο

9664-Ecos-Handsoap-Organic-Lemongrass-front-1Υγρό σαπούνι χεριών με φυτικής προέλευσης συστατικά, που καθαρίζει σε βάθος και προστατεύει τα χέρια ακόμη και με συχνό πλύσιμο, χάρη στη μοναδικά απαλή του σύνθεση. Αναζωογονεί, ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στη βιταμίνη Ε και τα βιολογικά αιθέρια έλαια που περιέχει. Διατίθεται σε 2 εκπληκτικά αρώματα: Βιολογική Λεβάντα και Βιολογικό Λεμονόχορτο.

Γνωρίστε τα Πράσινα προϊόντα ΕCOS 

green_home_267005
 

Η εταιρεία  Earth Friendly Products λειτουργεί τα τελευταία 50 χρόνια δημιουργώντας και  τελειοποιώντας  τα  προϊόντα καθαρισμού ΕCOS τα οποία πωλούνται σε 60 χώρες παγκοσμίως. Είναι υψηλής ποιότητας καθαριστικά προϊόντα, φυτικής προέλευσης χωρίς τη χρήση τοξικών βαφών και συντηρητικών. Τα Πράσινα προϊόντα ΕCOS  παρασκευάζονται με απόλυτη  αφοσίωση στην οικολογική φιλοσοφία. Ολόκληρη η σειρά προϊόντων ΕCOS είναι απαλλαγμένη από 1,4- διοξάνιο, φορμαλδεΰδη, φωσφορικά, καυστικά, λευκαντικά χλωρίου, και άλλες τοξίνες! Αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας είναι η παγκόσμια αναγνώριση με πλήθος επιβραβεύσεων και πιστοποιήσεων.
Τα προϊόντα  ΕCOS   κυκλοφορούν στην  Ελλάδα, με την  παγκοσμίου κύρους πιστοποίηση του Safer Choice, από τον EPA (Environmental Protection Agency – Οργανισμός περιβάλλοντος των ΗΠΑ),  η οποία με αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανόνες, επιτρέπει στους καταναλωτές να βρίσκουν προϊόντα που είναι υψηλής απόδοσης και ασφάλειας  για την υγεία των ίδιων και των οικογενειών τους, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος.
Η Earth Friendly Products, ιδρύθηκε στην Αμερική το 1967, από τον Dr. Ευτύχιο Βλαχάκη, Έλληνα ομογενή ο οποίος πίστευε ότι η προστασία του περιβάλλοντος, η εξοικονόμηση ενέργειας και η ποιότητα ζωής είναι υπόθεση όλων.  Όλη αυτή η προσπάθεια, έγινε ταινία με τον τίτλο  «Μια Πράσινη Ιστορία»!  Μια ταινία που περιγράφει την επιτυχία των πιο πράσινων απορρυπαντικών ΕCOS της εταιρείας Earth Friendly Products στις ΗΠΑ. Η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα από τη συναρπαστική πορεία του νεαρού Έλληνα μετανάστη, και χημικού ερευνητή Ευτύχιου Βλαχάκη που κατάφερε να συνδυάσει τις γνώσεις του στη Χημεία με τις πολιτιστικές αξίες που πήρε μαζί του πριν 60 χρόνια από την Κρήτη, την αγάπη του για την φύση και την οικολογία.

    Τα προϊόντα  ECOS καλύπτουν τις ανάγκες καθαριότητας στο σπίτι στις παρακάτω κατηγορίες :

Απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων,  Γενικού καθαρισμού, Σαπούνια χεριών και Προϊόντα για κατοικίδια

—————————————————————————————————————————–
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες της ECOS  και της Νatura nrg   και
και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: [contact-form-7 404 "Not Found"]

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία ECOS διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από 1 σετ πράσινων προϊόντων  καθαρισμού που περιλαμβάνει 4 προϊόντα  όπως αναφέρθηκαν παραπάνω.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία “ecos”, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 15.11.2017. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 15.11.2017, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία ECOS. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Προηγούμενο άρθροMoller’s: κρυολόγημα τέλος!
Επόμενο άρθροΠολλά τα ρεκόρ στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας!