Αρχική Διαγωνισμοί -ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε εδέσματα από τις “Γνήσιες Γεύσεις”

-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε εδέσματα από τις “Γνήσιες Γεύσεις”

gnisies-gefseis-syskeasies-Naturanrg

5 τυχεροί κερδίζουν εδέσματα υψηλής βιολογικής αξίας  της εταιρείας “Γνήσιες Γεύσεις

Γνήσιες Γεύσεις… όταν η παράδοση συναντά την επιστήμη

Η “Γνήσιες Γεύσεις” είναι μία εταιρεία βιολογικής μεταποίησης φρούτων και λαχανικών με έδρα το Κιάτο Κορινθίας. Βασικός σκοπός της είναι η δημιουργία νόστιμων και αποξηραμένων προϊόντων -μερικώς ή ολικώς- με χρόνο ζωής τουλάχιστον 12 μήνες από την παραγωγή τους, χωρίς χρήση χημικών ουσιών ή άλλων πρόσθετων.

Για να γευτείτε και εσείς φυσικά αποξηραμένα τρόφιμα, η “Γνήσιες Γεύσεις” σε συνεργασία με τη Natura nrg πραγματοποιεί διαγωνισμό και πέντε τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν εδέσματα υψηλής βιολογικής αξίας :

Τhe olon series, apple chips

Παρασκευασμένα από τα πιο ζουμερά μήλα, κόκκινα και πράσινα, χωρίς πρόσθετο αλάτι, ζάχαρη ή να έχει υποστεί τηγάνισμα. Η υφή του μπορεί να συγκριθεί πιο πολύ με τα chips πατάτας παρά με τα συνηθισμένα «λαστιχένια» τσιπς μήλου.

Μαύρο σκόρδο

Το καινούργιο trend της μοντέρνας μαγειρικής, η σκοτεινή υπερτροφή. Το βιολογικό ¨καραμελωμένο¨ Μαύρο σκόρδο, έχει υποβληθεί σε μια διαδικασία όπου το μεγαλύτερο μέρος της έντονης γεύσης και μυρωδιάς του αφαιρείται, αλλά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά του διατηρούνται .

Ημίξερο σύκο

Αποξηραμένα χωρίς καμία χημική διεργασία. Τα βιολογικά ημίξερα σύκα μας διατηρούν μεγαλύτερο ποσοστό υγρασίας από τα συνηθισμένα της αγοράς και πιο ζωντανή την φυσική τους γεύση και άρωμα. Είναι ολόκληρα και συμπυκνώνουν την τριπλάσια γεύση και άρωμα με την μέθοδο αποξήρανσης και συσκευασίας μας.

Τσαμπί σταφυλιού

Κομμένα στο ζενίθ της ωρίμανσής τους, τα Κορινθιακά τσαμπιά Σουλτανίνας είναι πιο φουσκωμένα, με περισσότερη σάρκα και πιο γλυκά από τις συνηθισμένες σταφίδες. Χωρίς πρόσθετα, το επιτυγχάνουμε αυτό κρατώντας το φρούτο σε ημίξερη μορφή, όσο είναι ακόμα ζωντανό και ζουμερό.

Αρώνια

Το πιο αντιοξειδωτικό φρούτο της φύσης. Αυτό που μπορούμε να σας εγγυηθούμε είναι ότι 7-10 καρποί Αρώνιας είναι αρκετοί για να σας ξυπνήσουν το πρωί και να σας γεμίσουν ενέργεια. Πολλοί έχουν αναφέρει ότι 15-20 λεπτά μετά την κατανάλωση νιώθουν τα ιγμόρεια τους να καθαρίζουν και ότι ελάττωσαν τον καφέ στο πρωινό ξύπνημα.


Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like στις σελίδες της Γνήσιες Γεύσεις και της Νatura nrg και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!


  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η ιστοσελίδα www.naturanrg.gr  (διοργανώτρια) και η εταιρεία Γνήσιες Γεύσεις διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν εδέσματα υψηλής βιολογικής αξίας :

  Τhe olon series, apple chips

  Μαύρο σκόρδο

  Ημίξερο σύκο

  Τσαμπί σταφυλιού

  Αρώνια

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Γνήσιες Γεύσεις, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 μ.μ. την 18.11.2019. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 18.11.2019, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί.
  3. Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Γνήσιες Γεύσεις. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Προηγούμενο άρθροΗ Καμπάνια Zero Waste λέει “ΟΠΑ” στις συνήθειες που επιβαρύνουν το περιβάλλον
  Επόμενο άρθρο“Ο γύρος της Ελλάδας” για το περιβάλλον ξεκινάει σήμερα 31 Οκτωβρίου!