Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε ένα φίλτρο πόσιμου νερού από την PSB Water Hellas

-ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε ένα φίλτρο πόσιμου νερού από την PSB Water Hellas

Θέλετε καθαρό νερό; Ένα μεγάλο δώρο σας περιμένει! 
Ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει ένα φίλτρο νερού PCT
από την εταιρεία PSB Water Hellas 

Φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα και μικρόβια μολύνουν συχνότερα από όσο νομίζουμε το νερό που πίνουμε. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος και να το απαλλάξετε από τις χημικές ουσίες και να ελέγξετε την ποιότητά του! Τα φίλτρα νερού είναι ο απλούστερος και οικονομικότερος τρόπος για να πίνουμε καθαρό νερό!

Εμείς εμπιστευόμαστε την P.S.B Water Hellas  με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και 50 κωδικούς προϊόντων.

Γιατί φίλτρο νερού PCT filtro-nerou-pct

 

Δεν χρειάζεται αλλαγή ανταλλακτικού.

〉 Εύκολη τοποθέτηση.

Έχει προφίλτρο.

〉 Περιέχει ειδικές MICRON μεμβράνες.

Με 5 στάδια φιλτραρίσματος που περιλαμβάνουν υλικά πιστοποιημένα από το NSF International όπως KDF και υψηλής ποιότητας ενεργό κοκκώδη άνθρακα.

〉 Είναι βακτηριοστατικό σύστημα σχεδιασμένο να αφαιρεί χλώριο, THM’s, PCB’s και ρύπους που επηρεάζουν την γεύση, την μυρωδιά και το χρώμα του νερού.

Η μονάδα περιέχει πατενταρισμένα υλικά KDF τα οποία είναι αποτελεσματικά στην αφαίρεση Βαρέων μετάλλων που είναι επικίνδυνα για τον οργανισμό.

Συνιστάται για χρήση σε κρύα γραμμή παροχής νερού, ελεγχόμενου δημοτικού δικτύου ύδρευσης.

 Εγγύηση εργοστασίου – H2O.

〉 MADE IN USA – Προϊόν Αμερικής.

 

Γνωρίστε τη P.S.B Water Hellas

Εδώ θα βρείτε φίλτρα νερού για την κουζίνα, φίλτρα νερού για το μπάνιο, την κεντρική παροχή, για ψυγεία και ψύκτες καθώς και το φορητό φίλτρο νερού. Η εγκατάσταση του φίλτρου είναι απλή και γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά. 

♦  Η P.S.B Water Hellas παρέχει στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας για την προστασία της υγείας της σύγχρονης οικογένειας.

♦ Διαθέτει φίλτρα νερού για την κουζίνα, το μπάνιο, την κεντρική παροχή καθώς και συστήματα αφαλάτωσης, φορητά φίλτρα νερού και συσκευές όζοντος.

♦ Μέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων, που διευρύνει συνεχώς, δίνει λύση σε κάθε είδος προβλήματος του νερού σας.


Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της PSB Water Hellas 

και της Νatura nrg   και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  NaturaNrg-diagonismos100-banner-Jan-2019

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία PSB Water Hellas, διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 1 τυχερός/ ή θα κερδίσουν ένα φίλτρο νερού PCT.

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία PSB Water Hellas, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 11.02.2019, ώρες 19.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Mακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 11.02.2019, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία PSB Water Hellas. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Πηγή: www.naturanrg.gr naturanrg#100

   

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης

  Contact to Listing Owner

  Captcha Code