Αρχική Διαγωνισμοί -ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε ένα μοναδικό 3ήμερο στο Natura Hotel Βυτίνα

-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε ένα μοναδικό 3ήμερο στο Natura Hotel Βυτίνα

 

Αναζητάτε την τέλεια απόδραση;

Ζήστε ένα μοναδικό τριήμερο στη Βυτίνα…

 Η natura nrg, σας προσκαλεί στο Natura Hotel Βυτίνα που αγαπάμε. Στη γη του Πάνα, στην ορεινή Αρκαδία, της φυσικής ζωής και της καλής φιλοξενίας

  • Δύο (2) τυχεροί  κερδίζουν δωρεάν διαμονή 2  διανυκτερεύσεων  με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο στο Natura Hotel Βυτίνα, στη Βυτίνα Αρκαδίας. 
  • Θα κληρωθούν 2 νικητές, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν με τους συνοδούς τους, ήτοι 4 άτομα.
  • Συνολική αξία δώρου 400 €

Γνωρίστε το Natura Hotel Βυτίνα


Το Natura Hotel Βυτίνα βρίσκεται περιστοιχισμένο από το πλούσιο δάσος του Μαινάλου στην Αρκαδία, έτοιμο να προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή μέσα στη φύση. Διαθέτει 12 δωμάτια,  κάθε δωμάτιο έχει το δικό του χαρακτήρα και design, με πανέμορφη θέα και ωραία διαμόρφωση.

Όλα πρόσφατα ανακαινισμένα με ταπετσαρίες και ωραία επίπλωση, πλήρως εξοπλισμένα, διακρίνονται για την αίσθηση θαλπωρής που προσφέρουν. Φωτεινά και ευρύχωρα, με αυτόνομη θέρμανση, ποικίλουν ανάλογα τον τύπο από 12 έως 20 τετραγωνικά μέτρα, ενώ δύο από αυτά διαθέτουν και τζάκι. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόνο 3 λεπτά από το κέντρο της Βυτίνας.

 Ενα μοναδικό τριήμερο στη Βυτίνα…

Από τα πιο γραφικά, παραδοσιακά αλλά και τουριστικά χωριά του Μαινάλου, χτισµένη σε υψόµετρο 1.033 µ., στους πρόποδές του, η Βυτίνα έχει το δικό της φανατικό κοινό για τις χειµερινές εξορµήσεις, µε ατού της την εύκολη πρόσβαση (µόλις 15 χλµ.) στο χιονοδροµικό κέντρο της Οστρακίνας! Η κοντινή της απόσταση, όµως, από την Αθήνα την καθιστά και ιδανικό προορισµό για τις εκδροµές του Σαββατοκύριακου – ακόµα και για ηµερήσιες! Φτάνοντας, αφήστε το αυτοκίνητο και σεργιανίστε στα λιθόστρωτα σοκάκια, για να ανακαλύψετε κάθε γωνιά της. Η Βυτίνα συνδυάζει εύκολη πρόσβαση στα πανέμορφα χωριά Στεμνίτσα, Δημητσάνα και Λαγκάδια.
4

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό

1) Κάντε LIKE & SHARE  στις σελίδες facebook της Νatura nrg  και  του  Natura Hotel Βυτίνα 
2) και οπωσδήποτε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: [contact-form-7 404 "Not Found"]

770X440untitled8_9c480_thumb

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και το Natura Hotel Βυτίνα διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν έκαστος μία δωρεάν διαμονή 2 διανυκτερεύσεων με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο με ένα συνοδό τους.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στο Νatura Hotel Βυτίνα, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 02.02.2018. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 02.02.2018, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές θα πραγματοποιήσουν  τις κρατήσεις τους σε συνεννόηση με την επιχείρηση του ξενοδοχείου Natura Ηotel Βυτίνα. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Προηγούμενο άρθροΠώς να φτιάξετε τραγανά Kale Chips (βίντεο)
Επόμενο άρθροTΗΙΝ… positive