ΔιαγωνισμοίΕΛΗΞΕ - Κερδίστε υπέροχα προϊόντα χωρίς γλουτένη από την "Ήλιος"

ΕΛΗΞΕ – Κερδίστε υπέροχα προϊόντα χωρίς γλουτένη από την “Ήλιος”

10  τυχεροί κερδίζουν ο καθένας από ένα giftbox με ποικιλία 5 ζυμαρικών χωρίς γλουτένη από τη βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Κερδίστε υπέροχα προϊόντα χωρίς γλουτένη από την ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ‘ΗΛΙΟΣ’ με την ιστορική πολύχρονη εμπειρία της (έτος ίδρυσης 1932), εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πασχόντων από κοιλιοκάκη, και γενικότερα των ανθρώπων με προβλήματα δυσανεξίας στη γλουτένη, διαθέτει στην ποικιλία της νόστιμα ζυμαρικά Ελεύθερα Γλουτένης’. Επιπλέον, εισάγει γευστικά προϊόντα χωρίς γλουτένη από τον ιταλικό οίκο Molino di Ferro και από την εταιρία Semper, No 1 στη Σκανδιναβία.

Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό  προσφέρει σε 10 αναγνώστες της naturanrg.gr   συσκευασίες δώρου με ποικιλία 5 ζυμαρικών χωρίς γλουτένη

Τα  προϊόντα ελεύθερα γλουτένης αποτελούν την ιδανική λύση για όσους πάσχουν από κοιλιοκάκη. Για όσους έχουν αλλεργία στο σιτάρι και τα παράγωγά του. Για όσους επιθυμούν μία υγιεινή και διατροφή ή χρειάζονται περισσότερη ενέργεια στον οργανισμό τους.

Σας ενδιαφέρει: Γλουτένη! 8 τροφές να αποφύγετε + 7 να προτιμήσετε

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό

♦ κάνε LIKE στις σελίδες facebook  της ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη και της Νatura nrg 

♦ Κοινοποίησε (share) το διαγωνισμό στη σελίδα σου στο facebook και

♦ οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!


  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Κερδίστε υπέροχα προϊόντα χωρίς γλουτένη από την ΗΛΙΟΣ

  Η ιστοσελίδα www.naturanrg.gr  (διοργανώτρια) και η Βιομηχανία ζυμαρικών ‘ΗΛΙΟΣ’  διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 10 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν προϊόντα  ελεύθερα γλουτένης της εταιρείας Ήλιος. 

  Οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία “ΗΛΙΟΣ”, καθώς και των συγγενών τους.

  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή:

  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη). Αυτό γίνεται μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

  Ο διαγωνισμός λήγει στις 14.00 μ.μ. την 05.02.2021. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα), την 05.02.2021, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του.

  Θα κληρωθούν 10 νικητές και 10 αναπληρωματικοί.

  Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν. Με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

  Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook, εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την Εταιρεία ΗΛΙΟΣ. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.  Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  πηγή: naturanrg.gr

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης

  Contact to Listing Owner

  Captcha Code