Αρχική Διαγωνισμοί -ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Lavera

-ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Lavera

Θα κληρωθούν 5 τυχεροί και έκαστος θα κερδίσει τα κάτωθι 2 νέα προϊόντα φροντίδας μαλλιών και δέρματος, ήτοι:

  • Σαμπουάν & Conditioner 2 σε 1 Εντατικής Φροντίδας και Επανόρθωσης με Βιολογικό Αμυγδαλέλαιο & Βιολογικό Έλαιο Μακαντάμια

screenshot-2-1Με τα vegan συστατικά του, το νέο 2 σε 1 Σαμπουάν & Conditioner Εντατικής Φροντίδας και Επανόρθωσης  της  lavera ενισχύει τη δομή της τρίχας και βοηθά στην πρόληψη της ψαλίδας. Καθώς καθαρίζει τα μαλλιά σας, τα βιολογικά έλαιά του από αμύγδαλο και macadamia ενυδατώνουν την τρίχα σε βάθος ενώ η πλούσια φόρμουλά του θρέφει τα κατεστραμμένα μαλλιά και βοηθά στην φυσική τους αναδόμηση. Για πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. 100% πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά.

  • Κρέμα Χεριών και Απομάκρυνσης Παρανυχίδων 2 σε 1

 Απολαύστε τη φροντίδα της φύσης στο δέρμα αλλά και στα νύχια σας. Με τα πολύτιμα βιολογικά συστατικά της, όπως το εκχύλισμα χαμομηλιού, η βιολογική ελιά και το βιολογικό έλαιο αβοκάντο, η νέα 2 σε 1 Κρέμα Χεριών και Απομάκρυνσης Παρανυχίδων της lavera αποτελεί την τέλεια  λύση για την ξηρότητα και την ευαισθησία, προστατεύοντας τόσο τα νύχια σας όσο και τo δέρμα γύρω από αυτά. Περιποιείται τα χέρια και αφήνει το δέρμα απαλό και μεταξένιο για ώρες. 100% πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά.
Γνωρίστε τη Lavera 
Φυσικά – βιολογικά πιστοποιημένα καλλυντικά
Εδώ και 25 χρόνια η Lavera δραστηριοποιείται και θέτει πρότυπα στο χώρο των βιολογικών καλλυντικών, παράγοντας 100% φυσικά καλλυντικά με βιολογικά προϊόντα. Χωρίς τη φύση δε γίνεται τίποτα στη lavera, απαγορεύοντας τα χημικά συστατικά η ποιότητα των προϊόντων έχει βραβευτεί εκατονταπλάσια φορές. Πάνω από 300 βιολογικά συστατικά βρίσκονται στο ευρύ φάσμα των προϊόντων της.
Εξ’ αρχής, η Lavera απέκλεισε τη χρήση συνθετικών συστατικών και έθεσε στη βάση της ύπαρξής της τη χρήση φυτικών πρώτων υλών, την 100% απαλή φροντίδα του δέρματος και την εκμετάλλευση των οικολογικών πηγών με φειδώ. Και φυσικά, εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια  των προϊόντων της, κατόπιν δερματολογικών ελέγχων υπό την επίβλεψη ειδικών δερματολόγων και αλλεργιολόγων. Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στη Γερμανία με πάνω από 25 χρόνια ιστορία.
Δείτε τα όλα προϊόντα στην ιστοσελίδα της  www.lavera.gr
——————————–  ——————————– ———————————- ——————————-
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της natura nrg και της  lavera hellas
και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:
[contact-form-7 404 "Not Found"]
———————————————————————————————————————————–

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία Lavera Hellas, διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν τα 2 νέα προϊόντα περιποίησης

  1. Εντατική Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης Shampoo/Conditioner  2in1
  2. Κρέμα Χεριών και Απομάκρυνσης Παρανυχίδων 2 σε 1

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Lavera Hellas, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 3.11.2016. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 3.11.2016, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία LAVERAΗ διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Προηγούμενο άρθρο«ΚΑΝΝΑΒΙ»: η ήμερη κάνναβη ριζώνει ξανά στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΚαταπολεμήστε το κρυολόγημα και το συνάχι… με φυσικούς τρόπους!