Διαγωνισμοί- ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε πράσινα καθαριστικά ECOS

– ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε πράσινα καθαριστικά ECOS

6 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 σετ καθαρισμού Ecos που περιλαμβάνει :

«1 spray γενικού καθαρισμού, 1 υγρό απορρυπαντικό πιάτων, 1 σαπούνι για τα χέρια » !

Με την αυτοπεποίθηση της υψηλότερης βράβευσης «safer choice » για την ασφάλεια και την απόδοση τους από τον οργανισμό περιβάλλοντος των ΗΠΑ, τα προϊόντα ECOS πιστεύουν ότι: μπορούμε να έχουμε ένα σπίτι καθαρό, πιο ασφαλή την  οικογένειά μας, να προστατεύουμε συγχρόνως το περιβάλλον και αυτό να μην θεωρείται πολυτέλεια. Γι’ αυτό τα προϊόντα ECOS είναι:

 • Χωρίς βαφές
 • Χωρίς φθαλικές & φωσφορικές ενώσεις
 • Χωρίς parabens
 • Χωρίς οπτικά λαμπρυντικά
 • Χωρίς πειράματα σε ζώα
 • Με εκπληκτικά αρώματα από αιθέρια έλαια
 • Υποαλλεργικό – Δερματολογικά ελεγμένο
 • Ισορροπημένο pH
 • Με ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης
 • Χαμηλού αφρισμού, ξεπλένεται εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα σαπουνιού. Είναι φιλικό στα χέρια, ακόμα και για άτομα με αλλεργίες ή ευαίσθητο δέρμα

Καμία ανησυχία πια με τη φυσική δύναμη των προϊόντων καθαρισμού ECOS !

Τα Πράσινα προϊόντα ΕCOS 

Η εταιρεία  Earth Friendly Products λειτουργεί τα τελευταία 50 χρόνια δημιουργώντας και  τελειοποιώντας  τα  προϊόντα καθαρισμού ΕCOS τα οποία πωλούνται σε 60 χώρες παγκοσμίως. Είναι υψηλής ποιότητας καθαριστικά προϊόντα, φυτικής προέλευσης χωρίς τη χρήση τοξικών βαφών και συντηρητικών.

Η Earth Friendly Products, ιδρύθηκε στην Αμερική το 1967, από τον Dr. Ευτύχιο Βλαχάκη, Έλληνα ομογενή ο οποίος πίστευε ότι η προστασία του περιβάλλοντος, η εξοικονόμηση ενέργειας και η ποιότητα ζωής είναι υπόθεση όλων.  Όλη αυτή η προσπάθεια, έγινε ταινία με τον τίτλο  «Μια Πράσινη Ιστορία»!  Μια ταινία που περιγράφει την επιτυχία των πιο πράσινων απορρυπαντικών ΕCOS της εταιρείας Earth Friendly Products στις ΗΠΑ.


Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like στις σελίδες της ecos και της Νatura nrg   και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: 

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία ecos διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 6 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από ένα σετ καθαρισμού Ecos που περιλαμβάνει : 1 spray γενικού καθαρισμού, 1 υγρό απορρυπαντικό πιάτων, 1 σαπούνι για τα χέρια. 

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Εcos, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 14.03.2019. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 14.03.2019, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 6 νικητές και 6 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία ecos. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης