Αρχική Διαγωνισμοί – EΛΗΞΕ- Κερδίστε ροφήματα πρωτεΐνης από τη Physis Laboratory

– EΛΗΞΕ- Κερδίστε ροφήματα πρωτεΐνης από τη Physis Laboratory

Κερδίστε ροφήματα πρωτεΐνης από τη Physis Laboratory diagonismos-amino-amino-proteines-Naturanrg

Κερδίστε υπέροχα προϊόντα από την εταιρεία Φαρμακείο της Φύσης – Physis Laboratory

3 τυχεροί κερδίζουν ο καθένας ένα Στιγμιαίο ρόφημα πρωτεΐνης Amino Animo Power Mix Vanilla και ένα Στιγμιαίο ρόφημα πρωτεΐνης Amino Animo Φάβα της εταιρείας Φαρμακείο της Φύσης – Physis Laboratory 

Ο σύμμαχος της διατροφής σου

Η νέα σειρά οργανικών πρωτεϊνών Amino Animo του Physis Laboratory συμβάλλει στην οικοδόμηση και συντήρηση των μυών και στην συνολικότερη υγεία του οργανισμού. Παρασκευάζονται από πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες και είναι Vegan.

amino-power-mix-vanillaAmino Animo Power Mix Vanilla

Βιολογική πρωτεΐνη υψηλής καθαρότητας με πρεβιοτικά & ευχάριστη επίγευση βανίλιας.

Στιγμιαίο οργανικό ρόφημα Αμυγδάλου, Ηλιόσπορου και Ρυζιού με 56% πρωτεΐνη με γεύση βανίλια και ινουλίνη.

 • Συμβάλλει στην οικοδόμηση των μυών
 • Συμβάλλει στη διατήρηση των μυών
 • Συμβάλλει στη διατήρηση υγιών οστών
 • Περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα
 • Περιέχει φυτικές ίνες, οι οποίες συμβάλλουν στην καλή υγεία του γαστρεντερικού συστήματος.

* Στα πλαίσια μιας ποικίλης ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

amino-amino-protein-fava

Amino Animo Φάβα

Βιολογική πρωτεΐνη υψηλής καθαρότητας & ανώτερης ποιότητας με ισορροπημένο προφίλ αμινοξέων, ιδανική για προσθήκη στις αγαπημένες σας συνταγές, στο πρωινό σας,  σε pancakes κ.ά. 

Με ουδέτερο χρώμα και οσμή, γεγονός που την καθιστά εξαιρετικά ευέλικτη.

 • Συμβάλλει στην οικοδόμηση των μυών
 • Συμβάλλει στη διατήρηση των μυών
 • Συμβάλλει στη διατήρηση υγιών οστών
 • Περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα

* Στα πλαίσια μιας ποικίλης ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Πλεονεκτήματα: 

 • 100% φυσικά προϊόντα, χωρίς πρόσθετα.
 • Πιστοποιημένα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας.
 • Μη ζωικής προέλευσης.
 • Κατάλληλα για Vegetarian & Vegan.
 • Εύκολη διαλυτότητα, χωρίς ιζήματα.
 • Εύπεπτες με ευχάριστη γεύση.

Απευθύνονται σε: αθλητές, ανθρώπους με απαιτητικούς ρυθμούς, ηλικιωμένους και άτομα σε κατάκλιση, εφήβους, Vegans & Vegetarians, σε ανθρώπους με διατροφικές διαταραχές και μετά από ανάρρωση από τραυματισμούς.


♦ Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε LIKE στις σελίδες facebook  της Physis Laboratory και της Νatura nrg 

♦Κοινοποίησε (share) το διαγωνισμό στη σελίδα σου στο facebook   και

Κάνε tag στο facebook τον φίλο σου που ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής!

♦ οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!


  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η ιστοσελίδα www.naturanrg.gr  (διοργανώτρια) και η Physis Laboratory – Φαρμακείο της Φύσης διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν δύο στιγμιαία ροφήματα πρωτεΐνης της εταιρείας Amino Amino

  Οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία ‘Physis Laboratory – Φαρμακείο της Φύσης, καθώς και των συγγενών τους.

  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή:

  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη). Αυτό γίνεται μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

  Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 μ.μ. την 20.07.2020. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα), την 20.07.2020, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του.

  Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.

  Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν. Με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

  Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook, εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την Εταιρεία Physis Laboratory – Φαρμακείο της Φύσης. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.  Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  πηγή: naturanrg.gr

  Προηγούμενο άρθροNatura NRG 114
  Επόμενο άρθροΔιάκριση της εταιρείας Physis Laboratory στα βραβεία ΕΒΓΕ