Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε τα Magic Pasta της Βιοαγρός

-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε τα Magic Pasta της Βιοαγρός

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία σειρά ζυμαρικών Magic Pasta της Βιοαγρός, που περιλαμβάνει 1 συσκευασία noodles, 1 συσκευασία ρύζι, και 1 συσκευασία σπαγγέτι.

Iδανικά για άτοµα που κάνουν δίαιτα, πάσχουν από κοιλιοκάκη και για άτοµα που ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή, Vegans και Vegetarians.

Tα Magic Pasta της Βιοαγρός είναι ζυµαρικά που δηµιουργούνται από βιολογικό αλεύρι Konnyaku από τη ρίζα του αρχαίου φυτού Konjac και δεν περιέχουν σιτάρι. Το αλεύρι Konnyaku καταναλώνεται στην Ιαπωνία εδώ και πολλούς αιώνες. Τα ζυµαρικά Magic Pasta έχουν χαµηλή θερµιδική αξία (µόλις 9 θερµίδες ανά µερίδα 100g), είναι πηγή εδώδιµων ινών και έχουν χαµηλό γλυκαιµικό δείκτη. Αποτελούν µία εναλλακτική λύση διατροφής καθώς δεν έχουν γλουτένη, λιπαρά, αλάτι/νάτριο.
Είναι κατάλληλα για άτοµα που πάσχουν από κοιλιοκάκη και για άτοµα που ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή, Vegans και Vegetarians. Το αλεύρι Konnyaku από µόνο του έχει ουδέτερη γεύση, αλλά όταν προστίθεται µε άλλα συστατικά, το ζυµαρικό απορροφάει τη γεύση και σας επιτρέπει να έχετε ένα υγιεινό και γευστικό γεύµα. Απολαύστε τα µε την αγαπηµένη σας σάλτσα!

  • Χωρίς γλουτένη • Χωρίς σιτάρι • Χωρίς λιπαρά • Πηγή εδώδιµων ινών  • Χαµηλός γλυκαιµικός δείκτης • Χωρίς σάκχαρα • Χαµηλή ενεργειακή αξία (9 θερμίδες)

 

Η εταιρία Βιοαγρός Α.Ε.

Η εταιρία Βιοαγρός Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990 και εδώ και 25 χρόνια είναι μια από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες βιολογικών τροφίμων προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Διαθέτοντας  σημαντική τεχνογνωσία στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων διατροφής, η εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς μέσα από την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Στόχος τους είναι, να παράγουν προϊόντα που προσφέρουν ευεργετικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών ευρύτερα. Έτσι, στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων Βιοαγρός, εντάσσονται και προϊόντα για άτομα που επιθυμούν  γευστικές εναλλακτικές προτάσεις ή ακολουθούν ειδική διατροφή αναζητώντας προϊόντα χωρίς γλουτένη, χωρίς αλάτι, προϊόντα κατάλληλα για διαβητικούς, για αθλητές, προϊόντα με άπεπτο άμυλο, σούπερ τροφές, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής. Η εταιρεία  Βιοαγρός, επίσης, διαθέτει μια μεγάλη σειρά προϊόντων με υψηλή θρεπτική αξία κατάλληλη για παιδιά και βρέφη.
Θα τα βρείτε σε βιολογικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες:  www.bioagros.gr
—————————————————————————————————————————————
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της Βιοαγρός 
και της Νatura nrg  και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: 

Error: Contact form not found.

————————————————————————————————————————————–

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία  Βιοαγρός, διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 10 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από μία σειρά  ζυμαρικών Magic Pasta της Βιοαγρός, που περιλαμβάνει 1 συσκευασία noodles,  1 συσκευασία ρύζι, και 1 συσκευασία σπαγγέτι.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Βιοαγρός, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 03.04.2017, ώρες 19.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 03.04.2017, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 10 νικητές και 10 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Βιοαγρός. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code